Iliessa Beach Hotel

Argasi, Zakintos

Opis destinacije

Ostrvo nenadmašnih plaža među kojima se lepotom izdvajaju Gerakos, Argasi, Banana i fascinantna plaža Navagio koje je pristupačna samo sa mora Uz čarter let agencija Big Blue je rezervisala i pažljivo odabrane smeštajene kapacitete za ovo biserno ostrvo u Jonskom moru Ostvro Zakintos predstavlja još jedan biser Jonskog arhipelaga. Ima blagu klimu, lepe pejsaže, peščane obale i vrlo toplo i providno more sa većom količinom saliniteta u odnosu na Egejsko. Ostrvo je dobilo ime po Zakintu, sinu trojanskog kralja Dardana.Glavni grad nosi ime ostrva. Sredinom prošlog veka Zakintos je zadesio veliki zemljotres, tako da u gradu nema starijeg istorijskog gradskog jezgra, osim crkve Svetog Dionisa (na obali), koji je, inače, zaštitnik ostrva. Osnovne karakteristike ostrva su predivne i čiste plaže sa još čistijom vodom. Jedan od najlepši je Gerakas u zoni gradića Vasilikos. U red sjanih spadaju i plaže Alikes, Argasi, Banana i veličanstvana plaža Navagio ili ,,Zaliv krijumčara,,. Pristupačna je samo sa mora. Nekada se zvala Agios Georgios, a sada nosi novo ime po olupini broda koji je transportovao ilegalnu pošiljku cigareta 1983. god. More je izbacilo olupinu broda na obalu. Ogromne vertikalne litice belog kamena okružuju plažu i stvaraju jedinstvenu i neponoljvilju sliku. Sitan beli pesak u vodi sličan je sedefu, a tanki listići kamena su skoro providni. Izuzetnost i neponovljivost ambijentalne lepote doprinosi, naravno, boja mora koja je u ovom delu zaliva tirkizne boje u odnosu na pučinu gde je modro-plave.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion

Broj nocenja

  • 10 Noćenja
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja


Lokacija:
Hotel se nalazi na samoj peščanoj plaži. Turističko letovalište Argasi, u kome se nalazi je odlična polazna tačka za sve putnike koji žele da posete atraktivne plaže Vasilikosa, južnog dela ostrva, bilo da se radi o putnicima koji rentiraju automobil, skuter ili o onima koji planiraju da koriste lokalni prevoz do ove turističke zone. Hotel je preporuka za porodice zbog prelepog vrta i zelenih površina pored plaže i bazena, ali i za parove koji žele da budu smešteni u sadržajnom letovalištu koje nudi veliki broj barova, kafića i restorana. Za ljubitelje popularnih grčkih klubova, na svega 2 kilometra nalaze se neki od najpopularnijih na ostrvu. Hotel Iliessa Beach je udaljen 6 kilometara od aerodroma.

Plaža:
Plaža veoma sitnog peska i postepenog ulaska u more, nalazi se ispred samog hotela. Suncobrani i ležaljke su besplatni za goste, a raspoređeni su na lepoj zelenoj površini koja se pruža do same plaže. Bazen sa ležaljkama i suncobranima su svega nekoliko koraka udaljeni od same plaže.

Hotelski sadržaj:
U sklopu hotela se nalaze recepcija, restoran u kome se služi doručak, otvoren bazen oko koga se nalaze ležaljke i suncobrani koji su besplatni za goste hotela, dečiji bazen, igralište za najmlađe, internet kutak i parking. Pažljivo negovana bašta sa brojnim cvećem i rastinjem upotpunjuje opštu sliku ovog hotela.

Sobe:
Hotel u svom sastavu ima nekoliko tipova smeštajnih jedinica. Naša agencija u svom zakupu ima standardne sobe sa pogledom na bazeni i standardne sobe land view. Svaka soba je klimatizovana (centralna klima je uključena u cenu, ograničen broj sati rada tokom dana u julu i augustu) i ima balkon, telefon, TV, frižider, kupatilo (tuš/wc, fen za kosu), sef (uz doplatu) i Wi-Fi internet (uključen u cenut.Standarna soba pogled bazen može da primi maksimum tri osobe, dok standard soba land view može da primi maksimum dve osobe. Sobe sadrže dva spojena standardna ležaja, dok je za treću osobu na raspolaganju pomoćni ležaj. Bebi krevetac se dobija na upit i besplatan je (obavezno najaviti prilikom rezervacije).

Usluga:
Usluga u ovom hotelu je noćenje sa doručkom ili  polupansion. Doručak se služi u hotelskom restoranu po principu švedskog stola (samoposluživanje), dok se večera služi u hotelu Mimoza beach 3* koji se nalazi 70 m od hotela, večera je po principu švedskog stola (samopoluživanje).

Kontakt:

www.iliessa.com/en/iliessa.beach.facilities.php

Napomena:
Sjajna lokacija u centru mesta omogućava prijatne šetnje u živopisnom letovalištu, a sa druge strane i mogućnost čestih odlazaka do glavnog grada koji se nalazi na svega 3 kilometra udaljenosti.
1. dan BEOGRAD - ZAKINTOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blu-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Zakintos, avio kompanijom Air Serbia (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan ZAKINTOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan ZAKINTOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Ketering u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas