Jura Hotels Lara Resort

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u oblasti Lara, na 9km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Hotel se nalazi u oblasti Lara, na 750m od svoje plaže, do koje redovno saobraća shuttle bus. U ponudi ima 320 smeštajnih jedinica, od kojih je određeni broj prilagođen osobama sa invaliditetom, 4 bazena na otvorenom, fitness i spa centar, a Wi-Fi je dostupan na teritoriji celog hotela.

Za decu, tu su mini klub, dečiji bazen sa akvaparkom, igralište i animacije.

Plaža
Hotel se nalazi na 750m od svoje plaže, a gostima je na raspolaganju shuttle bus nekoliko puta u toku dana. 

Smeštaj
U ponudi, hotel ima 320 smeštajnih jedinica i sve su opremljene klima uređajem, SAT TV-om, fenom, telefonom, sefom, mini barom. Za osobe sa invaliditetom, tu su liftovi za pristup gornjim spratovima, niski lavabo, visoki toalet i toalet sa rukohvatačima. 

Standardne sobe su veličine 22-24m² i imaju balkon.
Family sobe su veličine 22-24m², imaju balkon, bračni krevet i max 3 odvojena kreveta za decu.

Plaća se: mini bar, sef, room service

Hrana i piće
U hotelu je usluga  All inclusive – samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera. U koncept su još uključene užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni restoran i 3 bara (Snack, Pool, Coffee).

Sport i zabava
Hotel ima 3 bazena na otvorenom, jedan je prilagođen za decu sa toboganima, a ostali su samo za odrasle. Pored toga, hotel u ponudi ima fitness centar i baštu gde su omogućene razne sportske aktivnosti.

Za najmlađe
Za decu, tu su mini klub, dečiji bazen sa akvaparkom, igralište i animacije.

Spa & wellness
Hotel ima svoj fitness, spa i wellness centar, u kojima se nalazi tursko kupatilo, sauna, a dostupne su i razne usluge tretmana i masaža.

Plaća se: masaže i razni tretmani kože i lica.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas