Kairaba Bodrum Imperial

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi oko 18km od centra Bodruma i oko 55km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel ima 375 soba (272 standardne sobe, 95 family soba i 8 suite) i smešten je u prelepom prirodnom ambijentu tako da je preporuka i parovima i porodicama sa decom, kao i ljudima koji žele da provedu odmor sami. Gostima su na raspolaganju glavni restoran,  3 à la carte restorana, 4 bara i Coffee house, bazen, Spa centar i fitness.  

Za decu tu su mini klub, dečiji bazen i igralište.

Plaža
Hotel se nalazi na  svojoj peščanoj plaži sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju set digitalni sef, mini bar, LCD TV i satelitske kanale, klimu, kupatilo , fen za kosu, telefon. 
Standardna soba ima površinu oko 24m2 i može imati pogled na more ili pogled na kopno. 
Family soba ima površiu oko 40m2  i imaju balkon sa pogledom na baštu.
Suite ima površinu 60m2  i predviđen je maksimalno za dvoje odraslih i dvoje dece.
Plaća se: telefon, room service.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine tokom dana u odrešeno vreme na odrešenim mestima u okviru hotelskog kompleksa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Olive Restaurant (italijanski restoran), Oyster Restaurant (riblji restoran), Umami Restaurant (turska restoran), kao i  4 bara: Samara bar, Pool bar, Coco bar, La noche bar i Coffe house.

Plaća se: Coco Bar, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani (besplatni jednom u toku boravka) i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Sala za sastanke, rent-a-car, parking, usluga pranja i peglanja veša, doktor. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima bazen na otvorenom, relax bazen, dečiji bazen, stoni tenis, mini golf, terene za tenis, terene za košarku, Wi-Fi internet (u svim javnim prostorijama), kao i animacije i večernji program.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas