Lagomandra Beach

Neos Marmaras, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Na samo 6 km od kosmopolitskog i živopisnog Neos Marmarasa, na peskovitoj obali bogatoj zelenilom, nalazi se hotelski kompleks Lagomandra. Sastoji se iz dva hotela od kojih je Lagomandra Beach na samoj plaži. Udaljen je 100 km od Soluna.

Plaža:
Peskovita plaža okružena borovom šumom sastoji se iz dva dela – jedan deo je opremljen hotelskim ležaljkama i suncobranima (uz doplatu) na kojoj se nalazi i bar i drugi deo gde možete uživati u većoj slobodi i divljini i probati razne sportove na vodi.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran Votsalo, Taverna, bar na bazenu, snack bar na plaži, otvoreni bazen, dečiji bazen, dečije igralište, minimarket, suvenirnica, menjačnica, ATM, doktor na poziv, Rent-a-car, parking (besplatno), servis za pranje veša, stoni tenis, bilijar, minibus prevoz do Neos Marmarisa (uz doplatu). Wellness centar uz doplatu (sauna, masaže, hidromasaža/đakuzi).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 70 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže klima uređaj, terasu, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, bademantil, telefon, minibar i TV, sef, mini radio CD, bežični internet.
Deluxe sobe su površine oko 25 m2, namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaj  i pomoćni ležaj.Mogu biti sa pogledom na more(izdvojene cenovno),bazen ili vrt.
Porodične sobe površine oko 25 m2, nalaze se uglavnom u prizemlju.Namenjene smeštaju 2 do 4 osobe.Sastoje se iz jedne prostorije u kojoj su francuski ležaj ili dva standardna –spojena I sofa na razvlačenje.
Deluxe porodične sobe površine oko 35 m2, nalaze se uglavnom u prizemlju i gledaju na vrt, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže francuski ležaj i pomoćni ležaj ili sofu koja se razvlači.
Junior Suite su površine oko 28-32 m2.Namenjene za 2 do 4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe sa 2 standardna ili francuskim ležajem i sofe koja se razvlači.
Apartmani su površine oko 45 m2 .Apartmani mogu biti sastavljeni od 2 spavaće sobe,međusobno povezane vratima ili jedne velike celine.Ukoliko imaju dve spavaće sobe,prva je prolazna I u njoj mogu biti  2 standardna ležaja koja su spojena ili francuski ležaj, dok se u drugoj sobi nalazi sofa na razvlačenje.Druga opcije apartmana je jedna veika celina u kojoj se nalazi francuski ležaj sa sofom na razvlačenje.
Deluxe suite sa pogledom na more I privatnim bazenom su površine oko 70 m2.  Jedinstveni prostor u kome se nalaze spavaća soba sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Unutar deluxe suite se nalaze 2 kupatila koja su opremljena bade mantilima i papučama.Tu su još I elektronski sef, TV i Wi-fi internet.
Duplex Suite sa pogledom na more i privatnim bazenom su površine oko 70 m2.
Smeštajne jedinice se sastoje iz 2 nivoa, u stilu  mezonete. Na donjem nivou: jedinstveni proctor u kome su francuski ležaj I sofa na razvlačenje, i kupatilo. Na gornjem nivou: spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo. Bade mantili i papuče.U suite duplex su još i elektronski sef, TV sa ravnim ekranom,  Wi-Fi internet.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://lagomandrabeach.com/index.php/sr/

Napomena:
Peščana plaža, veličanstveni prirodni predeli, prostrane svetle sobe, odlična plaža, restoran, taverne, barovi, internet, dobra kuhinja, usluga na visokom nivou su samo neke od prednosti za odabir baš ovog hotela.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas