Long Beach Club Nature

Didim, Turska

Opis destinacije

Didim je više nego idealna letnja destinacija za odmor porodica sa manjom decom zbog čistog mora i dugih peščanih plaža sa plićakom. Letovalište Didim, gradić sa nešto manje od 60.000 stanovnika, pravi je raj za miran odmor. Nalazi se između jezera Bafa i grada Ajdina. Važan deo Didima je Altinkum sa tri peščane plaže, velikim i lepo uređenim šetalištem kao i brojnim lokalima. Do većine hotela iz centra grada s velikim brojem prodavnica i kafea, može se doći pešice. Glavna atrakcija grada je lokalitet na kome je hram posvećen bogu Apolonu. Jednom godišnje u proleće, ovde su se u čast boga Apolona održavala festivalska takmičenja u atletici i umetnosti, tzv. Didimeja. Reč didima znači blizanci. Na frizovima hrama mogu se videti ostaci floralnih reljefa sa prikazima blizanaca Apolona i Artemide, dece boginje Lete i Zevsa.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 70 km od aerodoroma u Bodrumu, na oko 15 km od Didima, u mestu Akbuk. Izgrađen je 2015. godine, a renoviran 2021. Zauzima površinu od 35.000 m².

Plaža:
Sopstvena peščana plaža smeštena je ispred hotela. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela.

Sobe:
Sve sobe imaju: kupatilo, centralni klima uređaj, telefon, mini bar (voda i bezalkohola pića – besplatno), fen, Wi-Fi internet (besplatno), televizor, sef (besplatno), balkon.
Standardne sobe površine si 24m² i namenjene su za 3+1 osobu.
Dvokrevenne family connection sobe površine su 32m², imaju dve spavaće sobe odvojene vratima, namenjene su za max 4+1 osobu.
Family loft sobe površine su 37m², namenjene su za max 2+2 osobe i imaju izlaz na bazen.
Family Suite sobe su na dva nivoa, imaju pogled na more i dve spavaće sobe bez vrata. Namenjene su za max 4+2 osobe, površine 45m². Neke od njih nemaju balkon.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski i riblji – jednom tokom boravka besplatno), 6 barova, otvoreni bazen, dečiji bazen sa toboganima, Aqua park, zatvoreni bazen, Spa centar, Wi-Fi interent (besplatno), usluga pranja veša, teretana, animacioni programi, teniski teren, mini-fudbal, stoni tenis, pikado, iznajmljivanje teniskih reketa i loptica, tursko kupatilo, masaža (uz doplatu), sauna, dečiji mini klub (4-12 godina), dečije igralište, dečiji bazen.

Način služenja obrkoka:
Švedski sto

Napomena:
Preporuka je za sve koji vole opuštajući odmor, u zelenilu, posebno za porodice sa decom.

Kontakt: www.longbeachnature.com.tr/en
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum/Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas