Oba Time Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Na oko 120 km od Antalije, nalazi se Alanja – gradić ograničen planinom Taurus na severu i Mediteranom na jugu. Locirana na južnim obalama antalijske provincije, poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, peska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžučkih gradova danas. U kombinaciji sa modernim dobom, centar grada uveče podseća na ’Vegas pokraj mora’ . Koliko su se posvetili turizmu i zadovoljenju turističkih potreba, govori podatak da se u Alanji nalazi jedan od najvećih vodenih parkova u Turskoj. Takođe se može pohvaliti velikim brojem peščnih plaža obeleženih plavom zastavicom, na njenim južnim stranama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Alanji, oko 250m od gradske plaže, oko 2,5km od centra Alanje, oko 140km od centra Antalije i oko 130km od aerodroma Antalija.
Opšti podaci
Hotel je otvoren 2012. godine. Ima 90 standardnih dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Jedna soba je prilagođena za osobe sa posebnim potrebama.

Hotel se nalazi u centru Obe, nedaleko od velikog tržnog centra Alanyum i Migrosa. Ima glavni restoran, à la carte restoran, i 2 bara (“Service Pool” i “Time Bar”).

Za decu nema posebnih sadržaja.

Plaža
Hotel koristi 250m udaljenu gradsku plažu. Suncobrani, dušeci i ležaljke se ne plaćaju oko bazena i u zoni 11 na plaži (za kartu pitati na recepciji).

Plaćaju se: suncobrani, dušeci i ležaljke na plaži van zone 11 hrana i piće na plaži. Hotel nema peškire za plažu.

Smeštaj
Standardne sobe poseduju balkon, tuš kabinu, split klimu, TV sa satelitskim kanalima, mini bar (samo voda pri dolasku), keramički pod, fen za kosu, Wi-Fi internet.

Plaćaju se: mini bar (osim prvog punjenja), sef, telefon.

Hrana i piće
Samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h.

Plaćaju se: uvozna i premium pića, sva pića od 23:00h do 10:00h, sokovi od svežeg ceđenog voća, sladoled i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, servis za pranje veša.

Sport i zabava
Otvoreni bazen i bazen za decu, animacije i programi tri puta nedeljno, TV soba, Wi-Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: internet cafe.

Spa & wellness
Plaćaju se: tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, masaže i tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas