Omer Prime Holiday Resort

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi se nalazi u oblasti Ajdin, na južnom i jugoistočnom delu istoimenog zaliva, 90 km južno od Izmira. Ime u prevodu znači Ostrvo ptica i odnosi se na malo ostrvo povezano sa kopnom uzanim nasipom. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na egejskoj obali ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Kušadasi i ostale oblasti u Izmirskoj regiji su u velikoj ekspanziji. Direktan čarter let za Izmir putnicima garantuje mnogo manje vremena provedenog u putu do izabranog hotela u Kušadasiju ili nekom drugom mestu ovog atraktivnog dela obale Egeja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 4 km od centra Kušadasija, na samoj obali mora. Drevni grad Efes je udaljen 25 km od hotela. Aerodrom u Izmiru se nalazi na 74 km od hotela, a aerodrom Milas u Bodrumu na 120 km. Hotel je u potpunosti renoviran 2023.godine.

Plaža:
Sopstvena peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela, dok se peškiri za plažu dobijaju uz depozit.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 249 soba koje se nalaze u glavnoj zgradi i aneks delovima hotela. Hotel soba u glavnoj zgradi je namenjena za najviše 4 osobe (2+2; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Swim up soba je sa direktnim izlazom na more i može primiti najviše 5 osoba (3+2; jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofa na razvlačenje). Club soba je namenjena za 4 osobe (max 2+2; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Bunkbed club soba je namenjena za 4 osobe (3+1; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu krevet na sprat). Family club soba je namenjena za 5 osoba (4+1 ili 3+2; jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofa na razvlačenje). Sve sobe su klimatizovane (individualni sistem) i imaju fen, ketler, set za čaj i kafu, telefon, mini bar (negazirana pića po dolasku; ostalim danima voda besplatno), TV, WiFi, tuš, telefon, sef i balkon.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 3 a la carte restorana (riblji, italijanski, turski - jednom u toku boravka besplatno), poslastičarnica, sladoled, vafli, 6 barova, WiFi (u javnim delovima hotela besplatno), 2 spoljašnja bazena (jedan za odrasle, iznad 16 godina), unutrašnji bazen, dečiji bazen, vodeni tobogani, djakuzi, ležaljke i suncobrani kraj bazena, peškiri za bazen (uz depozit), mini klub (4-12 godina), disko za decu svako veče i bioskop za decu svako veče, teretana, sauna, tursko kupatilo, tenis, košarka, stoni tenis i animacija.
Usluge uz doplatu: masaže i tretmani u spa centru, doktor, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje, igraonica i sportovi na vodi.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
Tel: +90 256 633 63 63
www.omerprimeholidayresort.com

Napomena:
Potpuno renoviran hotel u bujnom zelenilu na samoj obali mora.
 1. dan BEOGRAD – IZMIR- KUŠADASI
Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU432 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer od aerodroma u Izmiru do izabranog smeštajnog objekta u Kušadasiju. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7., 10., 11. dan KUŠADASI
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8., 11., 12. Dan KUŠADASI - IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma u Izmiru. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU433. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.


- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas