Pariz

Pariz , Francuska

već od 699€

Opis destinacije

Pariz – Poznat kao “grad svetlosti”, jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svetu. Grad ljubavi i romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Popnite se na vrh Ajfelove kule ili zvonik katedrale Notre Dame de Paris odakle je provirivao Kvazimodo; prošetajte najpoznatijom avenijom Evrope - Jelisejskim poljima i obližnjim ulicama koje odišu luksuzom i otmenošću; provozajte se brodićem po Seni i mahnite Kipu slobode; ili se pak nasmešite Mona Lisi u muzeju Luvr, nezaobilaznoj atrakciji za milione posetilaca iz celog sveta. Versaj, veličanstveni dvorac Luja XIV, čuven po svojoj lepoti I događajima koji su se tu odigrali i njenu Galeriju ogledala nikako ne propustite. I da, pokušajte da se ne izgubite šetajući takozvanim “zelenim tepihom” dvorskog parka, razgledajući sve fontane i skulpture napravljene u slavu i veličanje Lujeve vladavine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Hotel
Usluga
30.12.2021- 03.01.2022.
1/2Doplata za 1/1
Hotel Ibis Paris la Defense
Centre 3*
5 dana/4 noćenja
Noćenje sa doručkom
699€199€

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3*, na bazi 4 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), panoramsko razgledanje grada, usluge vodiča na srpskom jeziku na destinaciji i troškovi organizacije putovanja, avio-takse u trenutku pravljenja putovanja od 89,60 evra. Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato: obavezna gradska taksa, koja se plaća u hotelu u iznosu od 1.65 evra po danu i po osobi, fakultativni izleti i posete (obavezno prijavljivanje u agenciji za Versaj i Luvr) i putno zdravstveno osiguranje, koje pokriva i lečenje Covida.
Lokacija:
Hotel se nalazi u modernom, poslovnom delu Pariza, u četvrti La Defense. Udaljen je 1.5km od tržnog centra Les 4 Temps, 3.5km od Trijumfalne kapije, 4km od Jelisejskih polja, 3km od Kongresne palate. U blizini hotela nalazi se metro stanica Esplanade de la Defense (Metro linija br.1, sa kojom se direktno može prevesti do skoro svih najznačajnijih atrakcija Pariza)

Hotelski sadržaj:
Hotel raspolaže sa 286 soba, ima restoran, bar, 2 sale za sastanke (doplata za korišćenje).

Sobe:
Svaka soba ima kupatilo (tuš), klimu, TV sa kablovskim programom, telefon, pristup wifi internet (doplata), fen za kosu. Sobe su male površine (ukupno sa kupatilom oko 10-13m2) i namenjene nepušačima.

Način služenja obroka:
Doručak je kontinentalni, samoposluživanje.

Kontakt:
www.accorhotels.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml
1.dan (30.12.2021) BEOGRAD – PARIZ
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Big Blue u 04:30 časova. Poletanje za Pariz u 06:45 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom “Šarl de Gol” u 09:20 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili fakultativno krstarenje Senom. Noćenje.

2.dan (31.12.2021) PARIZ
Doručak. Slobodno vreme ili individualna poseta Diznilendu. Individualni doček Nove godine. Noćenje.

3.dan (01.01.2022) PARIZ
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna pešačka tura. Noćenje.

4.dan (02.01.2022) PARIZ
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Versaju. Noćenje.

5.dan (03.01.2022) PARIZ – BEOGRAD
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Luvru. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20:35 časova (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22:55 časova.
- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 167/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2021

Turska

Idealan odmor za celu porodicu