Rammos Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Biser Karijske rivijere, na obali Egejskog mora, poznat još iz vremena antičke Grčke kao bogati i elegantni Halikarnas. Grad je smešten u velikom zalivu na jugu Bodrumskog poluostrva, okružen brojnim uvalama, na čijim se plažama nalazi veliki broj hotela. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. Karakteriše ga neformalan dnevni i uzbudljiv noćni život. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15.veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Preko dana se možete odvesti do jedne od plaža u nekom od obližnjih zaliva ili kupati na gradskoj plaži, a uveče možete sedeti u jednom od brojnih restorana koji nude sveže morske specijalitete. Uz noćne klubove i diskoteke (čuvena diskotekaֱHalikarnas"prima 5000 ljudi), život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na 53 km od aerodroma u Bodrumu, a na oko 19 km od samog centra. Najbliže mesto Turgutejs udaljeno je 3 km od samog hotela. Zauzima površinu od 10.500 m² i otvoren je 2022.godine.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj 200 metara dugoj peščano-šljunkovitoj plaži koja je nagrađena plavom zastavicom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Sobe:
Hotel ukupno broji 144 sobe raspoređene u 9 dvospratih blokova. Deluxe sobe su površine oko 29-34 m² i mogu imati direktan pogled na more, delimični pogled na more ili pogled na baštu. Namenjene su za najviše 3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj). Porodične sobe su površine oko 63 m², sastoje se iz 2 prostorije i u njih se mogu smestiti najviše 4 odrasle osobe i dvoje dece (jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i sofa na razvlačenje). Na raspolaganju je i jedna soba za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, TV, WiFi, telefon, WiFi (besplatno), sef (besplatno), centralni klima uređaj, mini bar (voda i negazirana pića besplatno), set za čaj i kafu, terasu ili balkon.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju: “Rammos” restoran (gde je doručak uključen u koncept usluge), 2 a la carte restorana (“Marea” riblji restoran i “Rios steak & bar” – uz doplatu), Snack restoran “Rammos Beach & Lounge”, spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani kraj bazena, WiFi u javnim delovima hotela (besplatno), parking, fitness centar i usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.rammoshotel.com
Tel: +90 252 311 88 88 

Napomena:
Nov butik hotel na dobroj lokaciji. U visokoj sezoni se na plaži organizuju žurke i DJ muzika. Dobar odnos cene i kvaliteta.
1. DAN
Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u zakazano vreme o kojem će putnici biti obavešteni dan pre početka realizacije putovanja. Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 3. 4. 5. 6. 7. 8. 10. 11.14. 21. 28. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

4. 5. 6. 7. 8. 9. 11. 12. 15. 22. 29. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas