Regency Hotel & Spa

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u samom centru Monastira, oko 10km od aerodroma u Monastiru, oko 190km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel Regency se može pohvaliti odličnom lokacijom, nalazi se u srcu Monastira kod Marine i svega 5 minuta hoda od centra grada, tvrđave Ribat i mauzoleja Habiba Burgibe. U ponudi ima 197 smeštajnih jedinica, spa i saunu, baštu, diskoteku, terene za razne sportove, dva bazena, a Wi-Fi je dostupan na teritoriji celog hotela.

Za decu tu su igraonice i dečiji klub.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj manjoj peščanoj plaži, korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno.

Smeštaj
U svojoj ponudi, hotel ima 197 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, sef, mini bar, Wi-Fi internet.


Standardne sobe su veličine oko 18m² i imaju balkon sa pogledom na baštu ili okolinu.
Double sobe  imaju balkon sa pogledom na more ili baštu. namenjene su za smeštaj isključivo 4 odrasle osobe, 2+2 ili 3+1(u ovaj tip sobe nije moguće smestiti samo 2 ili 3 odrasle osobe).
Promo Double room 2  su sobe namenjene isključivo porodicama sa dvoje dece (2 odrasle osobe + 2 dece od 2 do 11.99 ).  Sastoje se od francuskog ležaja ili dva odvojena kreveta i pomoćnog ležaja za decu. Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba.

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima nekoliko restorana – L’Olivier, La Voile, Le Brigantin, Le Grand. U ponudi je i nekoliko barova –  Le Graffiti Lounge, La Darbouka. U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Usluga pranja, peglanja i sušenja veša, faks, prostorije za održavanje sastanaka.

Sport i zabava
Hotel ima bazen na otvorenom i zatvorenom, dečiji bazen, spa centar, aerobik, sto za bilijar, stoni tenis i terene za tenis, frizerski i salon lepote, kao i bogat izbor animacija. 

Spa & wellness
Hotel ima svoj spa centar, gde su gosti u mogućnosti da uživaju u raznim tretmanima.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas