Riu Dubai

Dubai, UAE

Opis destinacije

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života. DUBAI je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza. Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

* Privatna peščana plaža
* All inclusive usluga
* Aqua Park i animacija za decu

Lokacija: Hotel se nalazi na ostvru Deira, svega 10km od aerodroma. Na sopstvenoj peščanoj plaži sa besplatnim ležaljkama i suncobranima za goste hotela. U pitanju je hotel sa all inclusive uslugom koji svojim gostima nudi širok izbor restorana, zabavni i animacijski program kao i vrhunski spa centar.

Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju recepcija, 3 spoljašnja bazena i dečiji bazen, Aqua park sa toboganima za decu od 12 godina, 4 bara (sportski bar, bar na bazenu, lobby bar), kafić u lobiju, glavni restoran, a la carte restorani (italijanska, azijska i libanska kuhinja), SPA & WELLNESS centar sa raznovrsnim tretmanima lica i tela (uz doplatu), teretana, usluge pranja i sušenja veša (uz doplatu), Wi-Fi internet konekcija u celom hotelu.

Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 750 soba.

Standard soba je površine oko 30m² i može da primi maksimum 2 odrasle osobe i dvoje dece ili 3 odrasle osobe. Sobe imaju francuski ležaj (180x200cm) ili dva standardna ležaja (120x200cm). Postoji mogućnost ubacivanja sofa ležaja za 1 ili 2 dece.

Family Junior Suite Partial Sea View je površine oko 50m² i može da primi maksimum 3 odrasle osobe + 1 dete.

Soba ima dve spavaće sobe sa francuskim ležajem (180x200cm) + sofa ležaj.
Sve sobe su klimatizovane i imaju: SAT televizor, Wi-Fi internet, sef , mini-frižider, ketler, dasku za peglanje, telefon, kupatilo sa fenom za sušenje kose, balkon. Pojedine sobe imaju direktan pogled more ili delimičan pogled more (uz doplatu).

Check in od 15.00h
Check out do 12.00h

Usluga: All inclusive (doručak, ručak, večera i užine, služi se po principu švedskog stola - samoposluživanje).

POGLEDAJTE ALL INCLUSIVE KONCEPT

Kontakt: 
 www.riu.com/en/hotel/united-arab-emirates/dubai/hotel-riu-dubai/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=my_business&utm_content=DUB
DUBAI LETO od 02.05.- 31.10.2023.
6 dana/5 noći, 8 dana/7 noći, 10 dana/9 noći

1. DAN BEOGRAD - DUBAI
Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai po redu letenja (FZ 1746). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2.-5,7 ili 9. DAN DUBAI
Doručak. Slobodno vreme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6,8 ili 10. DAN DUBAI - BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela do 12.00h. Transfer do aerdroma. Poletanje za Beograd po redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ 1749).

Kraj programa.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas