Roxx Royal Hotel (ex Santur Hotel)

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi važi za idealno mesto za kombinaciju odmora i dobrog provoda.Kušadasi važi i za glavnu destinaciju kruzera. U blizini se nalazi ostrvo Pigeon u kome se nalazi utvrđenje - vizantijski dvorac, koji je svojevremeno čuvao grad. Leto u Kušadasiju će vam biti raznovrsno. Nekada trvrđava iz 17. veka sada je hotel. Kušadasi se može pohvaliti modernim vodenim parkovima kao i živahnim noćnim životom. Obavezno posetite lokalne bazare.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Hotel Roxx Royal (ex Santur Hotel) nalazi se u srcu grada, nadomak stanice tzv. dolmuša (minibuseva), a u blizini svih glavnih znamenitosti i atrakcija poput marine, ulice sa barovima, Kapali Čaršije. Udaljen je oko 120 km od aerodroma u Bodrumu. Preporuka je za mlade goste i putnike koji vole aktivan odmor. Uživajte i opustite se na otvorenom bazenu za odrasle sa delom za decu. Za najmlađe tu je i igralište. A ljubitelji aktivnog odmora mogu se zabaviti uz bilijar i stoni tenis. 

LOCATION
Lokacija:
Hotel Roxx Royal je gradski tip hotela, u srcu grada, nadomak stanice tzv. dolmuša (minibuseva), a u blizini svih glavnih znamenitosti i atrakcija poput marine, ulice sa barovima, Kapali Čaršije. Udaljen je oko 120 km od aerodroma u Bodrumu. Preporuka je za mlade goste i putnike koji vole aktivan odmor.

Hotelska ponuda:
rececija, lobi, restoran,  bar, otvoreni bazen za odrasle sa delom za decu, igralište, animacioni program, besplatan Wi-Fi internet.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
bilijar, stoni tenis i ostalo van koncepta.

Plaža:
Hotel je od najbliže javne gradske peščano-šljunkovite plaže udaljen oko 800m (oko deset minuta šetnje). Ležaljke i suncobrani su uz doplatu. Hotel nema peškire za plažu.

Sobe:
Soba ima: klima uređaj, telefon, SAT TV, sef (uz doplatu) besplatan Wi-Fi internet, mini bar (uz doplatu), kupatilo.
Pojedine sobe imaju i ballkon/terasu.

Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje-izbor više jela). 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas