Royal Plaza Hotel

Borovec, Bugarska

Opis destinacije

Borovec je moderan ski centar, smešten na najvišoj planini Balkana - Rili (2.925 m). Na severnim obroncima jedne od najlepših evropskih planina, na nadmorskoj visini od 1.350 metara, u gustoj borovoj šumi, Borovec posetiocima nudi idealne uslove za odmor tokom cele godine. Fantastični skijaški tereni, moderne žičare i ski liftovi, kao i veliki broj snežnih topova, učinili su Borovec jednim od najpopularnijih ski centara u Jugoistočnoj Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Royal Plaza se nalazi u samom centru Boroveca, na oko 50m od ski lifta Yastrebets. Hotel je izgradjen u alpskom stilu i okružen je starim borovim šumama i nudi ugodnu atmosferu i kvalitetnu uslugu tokom cele godine. Pogodan je kao polazna tačka za šetnje po veličanstvenoj planini Rila. 

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, sef na recepciji (uz doplatu), Wi-Fi internet, menjačnicu, prodavnicu, parking (do popune), ski depo.

Sobe:
Hotel ima 12 studija i 45 apartmana. Sve sobe i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, sofu na razvlačenje, TV, telefon, Wi-Fi internet, kupatilo, tuš ili kadu, terasu. Apartmani poseduju još I opremljenu mini kuhinju.

Usluga:
Usluga je na bazi najma.

Kontakt:
www.rentapartments.bg 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas