Saint John Hotel

, Mikonos

Opis destinacije

Prema mitologiji, na Mikonosu je Herkules ubio divove, a kamenje oko ostrva su navodno njihova tela. Danas postoji mit da je ostrvo dobilo ime po antičkom junaku koji se poredio sa Apolonom i po tome postao poznat. Mikonos je grčka Ibica. Divno ostrvo u arhipelagu Kikladi koje izgleda kao sa razglednice: male bele kuće sa cvećem i plavim prozorima i vratima, ručno oslikane ulice, vetrenjače, odžaci, mnoštvo crkvica i predivnih restorana i kafea. Mnogi grčki džetseteri ovde ili poseduju kuću ili posećuju Mikonos svakog leta, a i noćni život je vrlo razvijen.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Raskošan kompleks sa dosta stepenica (šatl servis na upit) smešten je na prelepom delu obale, na obroncima iznad peščane plaže u Agios Joanisu i prostire se na 20.000 kvm, sa grandioznim panoramskim pogledom na more. Udaljen je oko 5 km od grada Mikonosa, oko 4 km od aerodroma. Autobusko stajaliste je na oko 50m od hotela.

Plaža: peščana, privatni deo. Ležaljke i suncobrani namenjeni gostima hotela na raspolaganju su besplatno.

Hotelski sadržaji: Hotel sadrži recepciju, glavni restoran, 2 a la carte restorana,  od kojih jedan sa divnom terasom sa koje se pruža pogled na more i plažu, piano bar, lobi sa delom za sedenje i bar, tv sala, bežični internet,  salon lepote, minimarket, malu kapelu, zatvoreni bazen sa morskom vodom, otvoreni bazen sa morskom vodom i terasom za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, bar na bazenu, parking. Od wellness sadržaja na raspolaganju su: parno kupatilo, đakuzi, sauna. „Aphrodite Spa & Beauty Center“  sa brojnim tretmanima i masažama -uz doplatu. Od sportskih sadržaja tu su fitnes centar i teniski teren. Za decu su na raspolaganju dečji bazen i igralište.

Sobe: Hotel sadrži ukupno 150 soba, vila i apartmana i sve su luksuzno opremljene. Sve sobe sadrže: kupatilo, kada/tuš, bade mantil i papuče, fen za sušenje kose, radio, telefon, SAT TV, CD/DVD plejer, Wi-Fi, mini bar, sef, klima uređaj, ketler/ čaj i kafa, balkon/terasa. Standardne sobe: prostrane, oko 26 kvm, dizajnirane sa posebnim naglaskom na luksuz i udobnost; imaju pogled na baštu, a postoje i sa pogledom na more.

Usluga: Noćenje sa doručkom- švedski sto (samoposluzivanje). 

Kontakt
www.saintjohn.gr
1. dan BEOGRAD – ATINA - MIKONOS
Sastanak učesnika putovanja na aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Big Blue-a (707) tri sata  pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Atinu u 09:25 časova (let A3977). Sletanje u Atinu u 12:00 časova. Nastavak putovanja za Mikonos u 13:25 časova (A3 7376). Sletanje na  aerodrom Mikonos u 14:05 časova po lokalnom vremenu. Smeštaj. Noćenje.

2.-7. dan  MIKONOS
Boravak u hotelu na bazi noćenja sa doručkom. Slobodno vreme.

08. dan  MIKONOS – ATINA - BEOGRAD
Transfer do aerodroma u ranim jutarnjim satima. Poletanje aviona za Atinu u 06:10 časova (let A3 7371). Sletanje u Atinu u 06:50 časova. Nastavak putovanja za  Beograd u 08:00 časova (let A3 976). Sletanje u Beograd u 08:40 časova po lokalnom vremenu.  Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas