San Antonio Hotel

Malta, Malta

Opis destinacije

Malta je mala nezavisna grupa ostrva u južnom Mediteranu i predstavlja optimalnu destinaciju za aktivan odmor. Ljubitelji vodenih sportova ovde imaju mogućnost da iskuse fascinantan svet iznad i ispod vodene površine. Takođe, Malta se može pohvaliti svojom burnom istorijom koja je trajala vekovima unazad. Maltežanski arhipelag se nalazi na oko 96 km od juga Sicilije i 290 km od Severne Afrike. Sačinjavaju ga tri naseljena ostrva Malta, Gozo i Comino, kao i nenaseljena ostrva Cominotto i Fifla. Svoje ime Malta je dobila po feničanskoj reči Malet, što u prevodu znači luka ili skrovište, a vekovima je pre svega, bila tvrđava. Malta je ostrvo puno tajni. Na primer, još uvek se ne zna ko je podigao hram u obliku lista deteline na stenovitoj južnoj obali pre 4.500 godina. Ono što se može reći sa sigurnošću je da je to bio veoma pobožan narod i da su brojne generacije podizale ogromne hramove, za šta je bila potrebna nezamisliva snaga (megaliti od kojih su hramovi izgrađeni bili su teški oko 50 tona). Mnoge civilizacije su naseljavale ostrvo i i na njemu ostavile delove svoga nasleđa. Tokom godina, smenjivala se vladavina između Feničana, Grka, Kartaginjana, Saracena i Normana. Zatim su 1530. godine na obale pristigli vitezovi reda Sv. Jovana, koji su arhipelag dobili na poklon od Čarlsa V. Englezi, Francuzi, Italijani i Nemci su se kasnije smenjivali na ovim ostrvima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u zalivu St. Paul’s u mestu Qavra. Aerodrom je udaljen 16 km, a glavni grad Valeta 15 km.

Plaža:
Nalazi se na 150 m udaljenosti od privatne plaže.

Sobe: 
Hotel poseduje 500 soba različitih tipova. Standardne sobe sa pogledom na more ili kopno imaju 23 m², imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja , namenjene za smeštaj 2 odrasle osobe. Porodične sobe sa pogledom na bazen, more ili kopno, imaju 29 m²,  francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i sofu , odnosno krevet sa fiokom ( max kapacitet 3 odrasle osobe i 1 dete ). Duplex sobe sa pogledom na bazen ili kopno, kvadrature 43 m², imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja u prizemlju i na spratu i sofu  u prizemlju ( max.broj osoba 5). Suite sobe sa pogledom na more ili kopno, imaju 45 m², francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i sofu , odnosno krevet sa fiokom ( max kapacitet  4 osobe ). Deluxe sobe, kvadrature 28 m², imaju francuski ležaj ( max 2 odrasle osobe i beba). Deluxe porodične  sobe sa pogledom na more , imaju  58 m² , francuski ležaj i sofu ( max 4 osobe ). Sobe za osobe sa invaliditetom , imaju 29 m², namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe , imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i sofu.
Sve sobe imaju balkon ili terasu , klimu, aparat za kafu i čaj ,mini frižider, besplatan sef, besplatan wi fi, satelitsku televiziju, telefon, deluxe i deluxe porodične sobe imaju i kuhinju.

Hotelski sadržaji:
Recepcija, 5 restorana, 1 glavni, 4  à la carte restorana , azijski, italijanski,  marokansko-indijski i BBQ restoran uz prethodnu rezervaciju i  doplatu , 4 bazena - spoljašnji, unutrašnji , dečiji i bazen za odrasle, 4  bara , SPA centar,fitnes centar ,mini klub za decu, igraonica za tinejdžere,  dnevne i večernje animacije, frizerski salon.

Način služenja obroka: 
All-Inclusive Plus , doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Kontakt: www.dbhotelsresorts.com/en
MAJ -OKTOBAR 2024.
8 dana (7 noćenja) – redovna linija Air Serbia

1. dan BEOGRAD-MALTA
Individualno čeiranje putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” dva 2 časa i 30minuta pre poletanja. Poletanje za Maltu za polaske sredom i petkom (let JU450) u 11:55 časova, ponedeljkom 12:35 časova. Sletanje na Maltu u 13:50 časova (sredom i petkom) i 14:30 časova (ponedeljkom). Transfer do hotela prema programu. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

2.- Pretposlednji dan (02-05.05.2024.) MALTA
Doručak. Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje.

Poslednji dan MALTA-BEOGRAD
Doručak. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd (let JU451) sredom i petkom u 14:35 časova, i ponedeljkom u 15:15 časova. Sletanje u Beograd sredom i petkom u 16:30 časova, ponedeljkom u 17:10 časova . Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas