Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Termin putovanja 
30.12.-03.01.2022. 

5 dana 

Hotel GRAND 3*

SPECIJALNA PONUDA - 75 € 

Cena - 85 €

U cenu je uračunato
- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
- smeštaj u Sarajevu (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama
- obilaske prema programu (Sarajevo – panorama)
- troškove organizacije i vođenja aranžmana
- usluge licenciranog pratioca grupe

U cenu nije uračunato
- ulaznice i fakultativne izlete
- peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS)
- međunarodno zdravstveno osiguranje sa pokrićem Covid-19 za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) : • 5 € (osobe od 19 – 69,99 god.), 3 € (deca od 0 meseci – 18,99 god.), 9 € (osobe od 70 – 83,99 god.)
- obaveznu gradsku komunalnu taksu i osiguranje, plaća se na recepciji hotela –1,28 € po noćenju / po osobi
- Individualni troškovi
- NAPOMENA: Svi autobuski polasci u organizaciji Turističke agencije VIVA TRAVEL odvijaju se sa glavne autobuske stanice u Beogradu ( BAS-a). Za ulazak na perone odakle polaze autobusi neophodno je imati peronsku kartu ( stanični vaučer). Peronsku kartu (stanični vaučer) moguće je kupiti u turističkoj agenciji po ceni od 50,00 dinara po osobi (deca od 0-2 godine ne plaćaju stanični vaučer) ili direktno na šalterima BAS-a po ceni od 190,00 dinara po osobi .

Neobavezne doplate
Stanicni vaucer: 50 RSD
Zdravstveno osiguranje 19-69,99: 5 EUR
Zdravstveno osiguranje 0-18,99: 3 EUR
Zdravstveno osiguranje 70-84,99: 9 EUR

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika:
- Mostar – 15 €
- Vrelo Bosne - 5 €
- Bosanska dolina piramida - 25€ (odlazak do Belverderea, obilazak tunela Ravne i Piramide Sunca)
OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE ZA OVAJ IZLET U AGENCIJI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA O PUTOVANJU ZBOG REZERVACIJE TERMINA ZA GRUPE – PLAĆANJE VODIČU NA LICU MESTA. AGENCIJA NE GARANTUJE MOGUĆNOST NAKNADNE PRIJAVE TOKOM PUTOVANJA

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 30€ na cenu aranžmana

POPUSTI:
- deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)

SOPSTVENI PREVOZ:
- NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA ZA SOPSTVENI PREVOZ
- pre polaska na put podići u agenciji vaučer, koji mogu tražiti granične vlasti prilikom ulaska u druge zemalje
- postoji mogućnost dodatnih noćenja uz doplatu u gradovima po izboru (raspitati se u agenciji)
Hotel GRAND Sarajevo 3* - www.hotelgrand.com
Hotel se nalazi na samo 3km udaljenosti od Baščaršije, istoriskog dela grada koji je jeda od najvećih turističkih atrakcija Sarajeva. Sve sobe sadrže: telefon, TV sa velikim izborom kanala, WiFi, poseduje kupatilo (tuš/WC).
Doručak je na bazi švedskog stola
1. dan BEOGRAD
Polazak oko 23:30 časova iz Beograda sa perona glavne autobuske stanice (BAS-a), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme). Noćna vožnja kroz Srbiju prema Sarajevu.

2. dan SARAJEVO – PANORAMSKO RAZGLEDANJE – VRELO BOSNE
Dolazak u Sarajevo u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Alipašino polje, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – Vrelo Bosne - Vrelo Bosne se nalazi na periferiji grada Sarajeva, pored Ilidže u podnožju planine Igman. Danas je Vrelo Bosne poznata turistička atrakcija, i za strane turiste i za lokalne posetioce. Sastoji se od više malih ostrvaca povezanih mostovima preko brojnih manjih potoka Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualno uživanje u gradu i pripremi za individualni doček Nove Godine!!! Srećna Nova Godina!!!Noćenje.

3. dan SARAJEVO – MOSTAR - SARAJEVO
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – Mostar obilazak građevina koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija – jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak u Sarajevo. Noćenje.

4. dan SARAJEVO – BOSANSKE PIRAMIDE - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta izlet - Bosanske piramide. Bosanska dolina piramida je najveći svetski kompleks piramidalnih građevina. Sastoji se od nekoliko piramida od kojih je najveća Bosanska piramida Sunca (Visočica) koja je s visinom od više od 220 metara, znatno viša čak i od čuvene Keopsove piramide. Nakon dolaska u Dolinu piramide, sledi odlazak do Belvederea, mesta odakle se pruža idealan pogled na Piramidu Sunca i odakle je moguće napraviti najlepše fotografije ovog objekta. Zatim sledi odlazak do podzemnog lavirinta “Ravne” koji se sastoji od mreže podzemnih tunela i prostorija. Tuneli su osvetljeni, a prosečna visina je oko 2 metra. Uređeni deo tunela za turističke posete se prostire na dužini od oko 850 metara. Temperatura vazduha je konstantna tokom cele godine i iznosi oko 12°C tako da je neophodno imati adekvatnu odeću. Prava vrednost tunela je u zabeleženim vrednostima poput visoke koncentracije negativnih jona i originalne Šumanove rezonance od 7,83 Hz koji omogućavaju da se u toku boravka vaše telo revitalizira, kako fizički tako i mentalno. Nakon poseta lavirintu sledi odlazak do Piramide Sunca. Ovo je najstarija i najveća piramida u svetu. Poseta uključuje obilazak arheoloških iskopina na severnoj strani piramide, gde se mogu videti površinski blokovi rađeni od sintetičkog (geopolimernog) betona koji su otkriveni ispod sloja zemlje i vegetacije. Nakon obilaska, povratak u Sarajevo. Polazak za Beograd u poslepodnevnim časovima. Putovanje kroz Bosnu i Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

5. dan SARAJEVO – BEOGRAD
Dolazak u Beograd (na dolazne perone) u ranim jutarnjim časovima.
(Kraj usluga)
- 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja

- 40% prilikom rezervacije, 20 % najkasnije do 10 dana pred putovanje a ostatak od 40% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BAZ KAMATE najkasnije do 15.12.2021..

- platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

VT

Organizator putovanja je turistička agencija Viva Travel, broj licence OTP 474/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Viva Travel. OUP

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo

2021

Turska

Idealan odmor za celu porodicu