Sherwood Exclusive Kemer

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Göynük, oko 10km od centra Kemera. Hotel je udaljen oko 45km od centra Antalije, a od aerodroma oko 55km. 

Opšti podaci
Sherwood Exclusive Kemer je otvoren 2014. godine. Hotel se prostire na površini od 130.000m². Sastoji se od trospratne glavne zgrade i 45 dvospratnih i trospratnih anex zgrada. Ima 492 moderno opremljene smeštajne jedinice. 
Gostima su na raspolaganju bazeni, aqua park, glavni restoran “Fusion”, više snack restorana, 10 barova, 4 à la carte restorana (Turquoise, Basilico, Mama Cocha, Waribashi) i poslastičarnica.
Za decu su tu dečiji bazeni, aqua park, mini club (4 -12 godina), “Yoo Teenage” club (13-17 godina), igralište i dečiji meni u glavnom restoranu.

Plaća se: čuvanje dece. 

Plaža
Hotel ima svoju 450m dugu peščano-šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se mogu koristiti bez doplate. 

Plaća se: paviljoni na plaži (potrebna je rezervacija jedan dan ranije). 

Smeštaj
Sve sobe imaju centralnu klimu, mini bar (svakodnevno se dopunjava vodom, sokovima i pivom), set za kafu i čaj, LCD/Smart TV, sef, kupatilo sa tušem, telefon, fen za kosu, Wi-Fi. 

Standard sobe su površine 29m², imaju francuski ležaj ili dva single ležaja, sofu, kupatilo sa tušem i balkon/terasu.

Superior sobe su površine 35m². Ovaj tip sobe ima francuski ležaj, jedan single ležaj, sofu, kupatilo sa tušem i balkon/terasu.

Family suite je površine 58-70m². Sastoji se od dve spavaće sobe (jedna sa francuskim ležajem, druga sa dve sofe) koje su povezane vratima, imaju dva kupatila i dva balkona/terase. 

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, ručak, večera i ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept ulaze lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kolači i sladoled u određeno vreme u toku dana.
Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i 4 à la carte restorana – Turquoise (turski restoran), Basilico (italijanski restoran), Mama Cocha (riblji restoran), Waribashi (azijski restoran). 
Hotel u ponudi ima više barova – Hideout Lobby Bar, Mare Pool Bar, Pranzo Snack Bar, Gilbert Bar, Aqua Bar, VIP Pier Bar, Pier Bar, Disco Bar, 1-2-3 Lake House Bars.

Plaća se: à la carte restorani (obavezna prethodna rezervacija), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi (osim ceđene narandže tokom doručka), energetska pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša, internet cafe, sale za sastanke.

Sport i zabava
Hotel ima 11 bazena, od toga 4 sa toboganima (6 tobogana za odrasle i 3 za decu). Na raspolaganju su još i teren za tenis, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, step aerobic, aqua aerobic, mini fudbal, boćanje, pikado, streličarstvo, fitness centar, Wi-Fi internet, dnevna i večernja animacija. 

Plaća se: osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gostima su na raspolaganju sauna, tursko kupatilo (hamam) i parno kupatilo.

Plaća se: masaže, spa tretmani, salon lepote i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas