Simantro Beach Hotel

Sani, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi u severozapadnom delu poluostrva Kasandra, u živopisnom predelu Sani. Nalazi se 10km od Nea Fokee i 70km od Soluna.

Plaža:
Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži koja je poznata po kristalno čistom i plitkom moru i nagrađena plavom zastavicom. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, 2 restorana, taverna na plaži, 4 bara, 2 otvorena i 1 zatvoreni bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, 2 dečija bazena, dečije igralište, mini market, tereni za tenis, fudbal, stoni tenis, aerobik, ronilački centar, sportovi na vodu, diskoteka, servis za pranje veša (uz doplatu), menjačnica, usluga rent a car, parking, wellness i spa, 9 konferencijskih sala.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 346 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u 15 odvojenih zgrada i podeljene u dva bloka: blok A sa pogledom na more, sobe imaju jacuzzi i blok B sa pogledom na šumu. Sve sobe sadrže terasu/balkon, kupatilo, klima uređaj, fen za kosu, SAT TV, sef, mini frižider, mini bar, direktnu telefonsku liniju. Standardna soba: površine oko 25m2, francuski ležaj ili dva standardna i pomoćni ležaj, sa pogledom ka moru ili bašti hotela. Namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe. Suite sa direktnim pogledom na plažu: površine oko 50m2, sa odvojenim dnevnim boravkom (sa pomoćnim ležajem) i spavaćom sobom (francuski ležaj ili dva standardna ležaja), namenjen za smeštaj 2 do 5 osoba. Suite sa pogledom na planinu: površine oko 50m2, sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom, idealan za porodice sa decom. Namenjen za smeštaj 2 do 4 osobe.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion (doručak-večera) ili all inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).


PREUZMITE ALL INCLUSIVE KONCEPT  

Kontakt:
www.simantrobeach.gr

Napomena:
Hotel Simantro Beach je deo lanca G-hotels. Namenjen je za sve koji žele odmor u prijatnom ambijentu, mirnom okruženju i kupanje u kristalno čistom moru. Preporučuje se porodicama sa decom.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas