Tenerife

Tenerife, Španija

već od 1299€

Opis destinacije

Tenerife je ostrvo od hiljadu iskustava i „Ostrvo večnog proleća“. Najveće je od sedam Kanarskih ostrva koja se nalaze u Atlanskom okeanu. Možete se izgubiti u prirodi, opustiti se na plaži, popeti se na Teide, otići u kupovinu, pogledati predstavu, prošetati kaldrmama starog grada, zabaviti se u tematskom parku, igrati golf, posmatrati kitove… Još jedna od prirodnih znamenitosti je Ikod de Los Vinos, u kom se nalazi Park milenijumskih zmajeva, odnosno zmajevo drvo staro oko 3.000 godina, koji je pod zaštitom UNESC-a. Santa Cruz de Tenerife- prestonica ostrva, poznata je po velikom karnevalu koji se održava svakog februara.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TENERIFE 
(9 dana /7 noći) – avionom 
Polazak: 07. novembar 2024. / Povratak: 15. novembar 2024. 

Cena aranžmana po osobi u evrima
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)
Hotel
Tip smeštaja
Usluga
Cena po osobi u
dvokrevetnoj sobi
07-14/11
Hovima Santa Maria 3*Comfort studioPOLUPANSION1.299€
Hovima Jardin Caleta 3*Comfort studioPOLUPANSION1.459€
Alexandre hotel Troya 4*StandardPOLUPANSION1.449€
Los Olivos Beach Resort 3*One bedroom
apartment top floor
POLUPANSION1.539€
H10 Costa Adeje Palace 4*StandardPOLUPANSION1.579€
H10 Conquistador 4*StandardPOLUPANSION1.749€
Iberostar Selection Sabila 5*- Adults OnlyStandardPOLUPANSION1.799€
Adrián Hoteles Jardines de Nivaria 5*ComfortPOLUPANSION2.099€
GF Victoria 5*Senior SuitePOLUPANSION2.099€
Trokrevetne i jednokrevetne sobe na upit.

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: 
- Prevoz avionom na relaciji Beograd–Tenerife(jug)-Beograd preko Frankfurta u odlasku i povratku kompanijom  Lufthansa i avio-takse u trenutku pravljenja programa u iznosu od 98,06eur (refundabilne u slučaju nerealizacije  putovanja) 
- transfer aerodrom-hotel-aerodrom, 
- 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi u izabranom hotelu na bazi usluge iz cenovnika, 
- troškovi organizovanja i vođenja puta. 
U cenu putovanja nije uračunato: 
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, 
- Individualni troškovi putnika i fakultativni izleti 
- Boravišne takse 

FAKULTATIVNI IZLETI 
Minimum za realizaciju izleta je 15 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izlet je moguće  realizovati po korigovanoj ceni. Prijava i uplata navedenih fakultativnih izleta se vrši na licu mesta, u  evrima u efektivi. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u  organizaciji lokalnih partnera. 

VILAFLOR, TEIDE NACIONALNI PARK I MASKA 
Prva stanica na našem izletu biće Vilaflor, najviše selo Tenerifa, čije je ime vezano za legendu o lepoj  guanće devojci iz Ćasne. Kratkom šetnjom upoznaćemo najznačajnije atrakcije šarmantnog Vilaflora ...  crkvu Svetog Petra iz 17. veka na čijem ulazu stoje čempresi stari preko 100 godina, ostatke hacijende  Soler i vodenice, koji su takođe izgrađeni još u 17. veku, a potom i javne perionice koje su nekada koristili  siromašni žitelji Vilaflora i okoline. Izlet nastavljamo uspinjući se na vulkan kroz gustu šumu kanarskog  bora i kedra, a baš nadomak Vilaflora uzdižu se najveći i najimpresivniji primerci bora u Španiji. Ulaskom  u zonu Nacionalnog parka Teide, oko nas će se pojaviti jedinstven i nezaboravan krajolik vulkana koji  dominira ostrvom. Pravimo fotopauzu na vidikovcu Rokes de Garsija (2250m nv), najlepšem vidikovcu  vulkana, a koji je dobio ime po izuzetnim oblicima vulkanskog kamenja i stena. I uživamo u pogledu koji  puca na sve strane ... na levo je pogled na Piko Vijeho (3155m nv), na desno na najviši vrh Piko Teide  (3718m nv), a pravo pred nama na Las Kanjadas, prostor kaldera i okamenjenih reka lave, čijom je  erozijom i nastalo ovo fascinantno kamenje. Kada fotografijama ovekovečimo ove prizore, spuštamo se  drugom stranom vulkana u pravcu gradića Santijago de Teide, nakon kojeg ulazimo u zonu masiva Teno,  gde se ušuškao najveći prirodni dragulj Tenerifa, selo Maska. Krivudava vožnja do Maske nudi  spektakularne pejzaže, a samo selo na ulazu u istoimenu klisuru, može se pohvaliti raskošnom florom i  bogatom arheološkom zaostavštinom domoradačkog naroda Guanće. Iako je selo Maska, uz Teide,  najposećeniji prirodni lokalitet Tenerifa, i dalje odiše mirom i tišinom, isprekidanim samo pojem  kanarinaca i uličnih svirača. Povratkom na jug, duž zapadne obale, panoramski ćemo videti susedno ostrvo  La Gomeru, kao i uvalu sa čuvenim Los Gigantesima. 
Polazak: oko 09:00, povratak oko 15:00 
Vođenje: na srpskom jeziku 
Cena: 80 evra odrasli, 60 evra deca 2-12 god. 

OSTRVSKA TURA 
Izlet započinjemo posetom Kandelariji, priobalnom gradiću poznatom po svetilištu Gospe od Kandelarije.  Tzv. Crna Madona je svetica zaštitnica kako Tenerifa tako i Kanara u celini. Njena statua, nalazi se unutar  mistične domorodačke pećine, tik uz koju je izgrađena impresivna bazilika. Osim bazilike, uz glavni trg  Kandelarije, pruža se priobalno šetalište koje krasi devet bronzanih statua nekadašnjih Guanće kraljeva,  kao uspomena na prešpansku istoriju Tenerifa. Nakon posete ovom mestu punom simbolike,  produžavamo ka glavnom gradu, Santa Kruzu. Panoramski ćemo proći pored kanarskih "bliznakinja",  nekada najviših zgrada Španije, simbola grada - Auditorijuma Santijaga Kalatrave, najveće botaničke bašte  palmi ... Po dolasku u srce Santa Kruza, glavni trg Plasa Espanju, na kojem danas stoji, između ostalog,  veštačko jezero, a podno kojeg su i dalje očuvane zidine starog utvrđenja, divićemo se prelepim istorijskim  zdanjima ... proći ćemo preko trga Kandelarija, pored crkve Svetog Franje Asiškog, trga Princa od  Asturijasa, pijace Merkado de Nuestra Senjora de Afrika, šetati glavnom trgovačkom ulicom starog grada,  Kastiljo, sve do trga Vejler. Biće dovoljno slobodnog vremena i za ručak, šoping, možda posetu  Prirodnjačkom muzeju sa najznačajnijom zbirkom Guanće kulture, Palmetumu ili nekoj drugoj atrakciji  grada. Poslednja stanica izleta biće grad u kome kao da je vreme stalo ... duh kolonijalne Španije  osetićemo na svakom koraku njegovog istorijskog jezgra ... nekada ostrvska prestonica, danas drugi  najveći grad Tenerifa, La Laguna je bila i ostala glavni univerzitetski centar Kanara. Dok budemo šetali duž  glavnih ulica između trga Adelantado i crkve Nuestra Senjora de la Konsepsion, nizaće nam se palate iz  16, 17. i 18. veka, perioda kada je Španija bila najveća imperija sveta i kada su veze između Tenerifa i  Amerike bile najjače. Upravo zbog dominantnog arhitektonskog nasleđa iz kolonijalnog vremena, La  Laguna je izabrana za ambijentalnu celinu koja je dočarala atmosferu urugvajskog glavnog grada u filmu  "Montevideo, vidimo se". 
Polazak: oko 09:00, povratak oko 17:00 
Vođenje: na srpskom jeziku 
Cena: 85 evra odrasli, 65 evra deca 2-12 god. 

LORO PARK 
Loro Park je ne samo jedan od najvećih Zooloških vrtova na svetu, već i ozbiljna zadužbina fokusirana na  globalne projekte očuvanja prirode, ugroženih životinjskih vrsta, umnožavanje najbogatije populacije  papagaja na svetu i mnoge druge. Brojna priznanja za dosledan i marljiv rad u sferi zaštite životinja  (izložena su unutar parka) donela su ovoj cenjenoj ustanovi još jednu titulu, titulu Ambasade životinja.  Zato je ovaj park jedan od najposećenijih zooloških vrtova na svetu, koji na svojoj površini od 13,5 hektara  pruža nezaboravno iskustvo, s obzirom da predstavlja pravo kraljevstvo flore i faune, koje se pored gustog  tropskog rastinja, krivudavih senovitih stazica, tai sela, inkubatora za bebe papagaje, može pohvaliti i  najvećim akvarijumima sa delfinima i pingvinima na svetu. Takođe, ovde možete videti: gorile, kapibare,  lenjivce, lavove, bengalske tigrove, crvenu pandu, jaguara, flamingose, razne papagaje, kao i pogledati  predstave koje izvode kitovi ubice, morski lavovi, delfini i papagaji. Polazak: oko 08:30, povratak oko 18:00Vođenje: izlet se realizuje u okviru internacionalne grupe,  transferista daje tehničke informacije na engleskom jeziku. 
Cena: 70 evra odrasli, 50 evra deca 2-12 god.

GUSARSKI BROD 
Jedno od najlepših iskustava na ostrvu je plovidba ovim brodom, uz muziku, piće, animaciju, kojim se  krstari Atlantskim okeanom kako bi se uživalo u pogledu na delfine i kitove u njihovom prirodnom  okruženju. Plovidba se nastavlja i do još jednog simbola Tenerifa, stena Los Gigantesa, impresivnih  vulkanskih formacija visine 500m-800m kojima se jedino preko okeana i može pristupiti, gde će biti  poslužen ručak, nakon čega će oni najhrabriji imati priliku da skaču u vodu i zaplivaju među “gigantima”.  Polazak oko 10:00, povratak oko 15:30. Ručak (uključen je u cenu) će biti poslužen oko 13:00. Vođenje:  izlet se realizuje u okviru internacionalne grupe, transferista daje tehničke informacije na engleskom  jeziku 
Cena: 70 evra odrasli, 50 evra deca 2-12 god 

Hovima Santa María 3* https://www.hovimasantamaria.com Lokacija: Hotel je udaljen 14km od aerodroma na jugu Tenerifa, i nalazi se u delu Costa Adeje.  Plaža: Hotel HOVIMA Santa María nalazi se na 300 metara od plaže La Pinta u delu Plaja Fanjabe.  Sobe: Hotel u ponudi ima studije veličine oko 42 m² sa 2 singl kreveta i sofom na razvlačenje (max 2odrasle  osobe i jedno dete). U studijima dnevni boravak je integrisan sa spavaćim delom. Kupatila imaju kadu ili  tuš i fen za kosu. Kuhinje su popuno opremljene i sadrže kuvalo za vodu, toster, mikrotalasnu pećnicu i  frižider. Sobe imaju ventilator, balkon, TV sa međunarodnim kanalima i besplatni Wi-Fi. Sef je dostupan  uz doplatu. 
Hotelski sadržaj: recepcija koja radi non-stop i gde možete iznajmiti peškire za plažu, menjačnica, dva  bazena na otvorenom i dodatni bazen za bebe, koji se greju tokom zimskih meseci, teniski tereni.  Način služenja obroka: Polupansion na bazi švedskog stola. Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava  pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što  svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Hovima Jardin Caleta 3* https://www.hovimajardincaleta.com  Lokacija: Od aerodroma na jugu je udaljen 25km, i nalazi se u delu Costa Adeje.
Plaža: Ovaj objekat se nalazi na na samo 50 metara od plaže La Enramada u La Kaleti. Sobe: Svi comfort apartmani su sa 2 singl kreveta i sofom na razvlačenje u dnevnoj sobi (max 2odrasle  osobe I jedno dete), popločani pločicama i imaju opremljen balkon,satelitsku televiziju i sef (uz doplatu),  čajnu kuhinju sa šporetom, kuvalo za vodu, toster i frižider, besplatni Wi-Fi. 
Hotelski sadržaj: 3 otvorena bazena od kojih se jedan greje zimi, restoran, bar pored bazena sa terasom  za sunčanje. Sportski bar koji nudi večernju zabavu, sto za bilijar, stoni tenis i pikado, dečije igralište i dečiji  klub.  
Način služenja obroka : Polupansion na bazi švedskog stola. Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava  pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što  svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.  

Alexandre the Troya 4*, http://www.hoteltroyatenerife.com/en/ Lokacija: Hotel se nalazi u poznatom letovalištu Playa de las Americas. Od “Reina Sofia” aerodroma na  jugu udaljen je 14 km. Oko 300m od hotela se nalazi autobuska stanica. U blizini hotela se nalaze  prodavnice, barovi restorani. 
Plaža: hotel se nalazi na samo 100m od plaže od koje ga deli šetalište.  
Sobe: Hotel poseduje 318 prostranih, svetlih soba i moderno opremljenih soba. Standard soba ima oko  27 m² ima dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj (max 2 odrasle osobe) kupatilo sa tuš kabinom, fen  za kosu, klima uređaj, SAT TV, sef i mini-bar uz doplatu, i radni sto. Sve standardne sobe imaju namešten  balkon ili terasu. 
Hotelski sadržaj: recepcija koja radi 24h, 2 restorana kako unutar hotela tako i na otvorenom, 3 bazena  na otvorenom za decu i odrasle, koji se greju u toku zimske sezone, nova i moderna terasa na kojoj se  možete opustiti, wellness & spa, fitnes centar i teretanu (uz doplatu). Takođe poseduje prodavnice,  kozmetički salon - frizerski salon (uz doplatu) i privatni parking u okviru kompleksa. 
Način služenja obroka: Polupansion na bazi švedskog stola. Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava  pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što  svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. 

Los Olivos Beach Resort 3*  
Lokacija: Smeštaj se nalazi u delu Fanabe i udaljen je 5 minuta hoda od tržnog centra Plaza del Duke i oko  20 km od južnog aerodroma Tenerife. 
Plaža: Hotel se nalazi uz peščanu plažu, na nekih 100m od plaže Fanabe. 
Sobe: Deluxe One-Bedroom Apartment ima oko 45 m² imaju namešteni balkon sa pogledom na vrt i  dnevni boravak/trpezariju sa plazma TV-om sa satelitskim kanalima. U apartmanu se nalazi I sef, sofa,  čajna kuhinja koja je opremljena rernom, električnim kuvalom i mikrotalasnom pećnicom, tosterom,  frižiderom i posuđem, u sobi se nalazi ventilator. Može biti u prizemlju ili na spratu.  
Hotelski sadržaj: recepcija koja radi 24h, otvoreni bazen, 2 restorana, teretanu i terasu za sunčanje sa  pogledom na more, klub na plaži, bar pored bazena, privatni parking, sportovi na vodi uz doplatu. Način služenja obroka: Polupansion (doručak i večera se poslužuju u objektu udaljenom 50-100 metara). Kontakt: https://www.losolivosbeachresort.com/es 

H10 Costa Adeje Palace 4*, https://www.h10hotels.com/es/hoteles-tenerife/h10-costa-adeje-palace Lokacija: Hotel se nalazi u poznatom letovalištu Costa Adeje. Od “Reina Sofia” aerodroma na jugu udaljen  je 15 km. Playa de las Americas je udaljen 4 km i za goste hotel je obezbeđen besplatan šatl bus do  poznatog letovališta, a za ljubitelje golfa se u neposrednoj blizini nalaze i golf tereni. Plaža: hotel se nalazi uz samu peščanu plažu Enramada.  
Sobe: Svih 467 luksuzno opremljenih soba imaju balkon ili terasu, LCD TV, besplatan wifi, fen u kupatilu i  klimu dok se sef i mini bar dobijaju uz doplatu. Standard soba ima oko 34 m² ima dva odvojena ležaja ili  jedan francuski ležaj plus jedan pomoćni ležaj(max 3 odrasle osobe Ili 2 odrasle osobe I jedno dete). Hotelski sadržaj: recepcija koja radi 24h, 4 restorana, 4 bara, vrt koji se prostire po celom kompleksu, 4  otvorena bazena (1 slatkom vodom, 1 slatkom vodom koja se greje zimi, 1 sa ekološkom slanom vodom 
i 1 za decu), đakuzi na otvorenom ekskluzivno za goste Privilege soba, 2 infiniti bazena samo za odrasle,  sa slanom vodom izvučenom sa 80 m ispod površine mora od kojih je jedan ekskluzivno za goste  Privilege soba) chill out zona i Despacio Spa centar, dečiji vodeni park (Jungle Park) Način služenja obroka: Polupansion na bazi švedskog stola. Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava  pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što  svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. 

H10 Conquistador 4* , https://www.h10hotels.com/en/tenerife-hotels/h10-conquistador 
Lokacija: Hotel se nalazi u poznatom letovalištu Playa de las Americas. Od “Reina Sofia” aerodroma na  jugu udaljen je 19 km. Smešten je na šetalištu kraj plaže u letovalištu Plaja de las Amerikas. Centar  letovališta Plaja de las Amerikas nalazi se na 5 minuta hoda od hotela Conquistador Tenerife. Plaža: hotel je udaljen 300m od plaže Playa de las Americas, I oko 200m od plaže El Bunker Sobe: Hotel raspolaže sa 458 soba. Sve sobe su svetle i klimatizovane, sadrži potpuno opremljeno kupatilo  sa fenom, TV sa internacionalnim satelitskim kanalima, mini-bar(na upiti uz doplatu) i sef (uz doplatu).  Standard soba ima oko 18 m² ima dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj plus jedan pomoćni ležaj (max 3 odrasle osobe Ili 2 odrasle osobe I jedno dete) kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, klima  uređaj, SAT TV, sef i mini-bar uz doplatu. Sve standardne sobe imaju balkon. 
Hotelski sadržaj: Poseduje recepciju, 2 bazena za odrasle I jedan dečiji, spa centar, 3 restorana, teniski  teren, vešeraj. Hotel je pokriven Wi-Fi konekcijom. Spa centar hotela H10 obuhvata turska kupatila, saunu  i hidromasažnu kadu. Teretana se može koristiti besplatno, dok se korišćenje spa sadržaja i teniskih terena  dodatno naplaćuje.  
Način služenja obroka: Polupansion na bazi švedskog stola. Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava  pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što  svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. 

Iberostar Selection Sabila 5*-Adults only https://www.iberostar.com/en/hotels/tenerife/iberostar sabila/ 
Lokacija: Hotel se nalazi u poznatom letovalištu Costa Adeje. Od “Reina Sofia” aerodroma na jugu  udaljen je 15 km. 
Plaža: hotel se nalazi na 200m udaljenosti od plaže Torviscas I 300m od plaže Fanabe. Sobe: Standard soba ima oko 30m² ima dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj (max 2 odrasle osobe).  Sve sobe u hotelu Iberostar Sábila - Adults Only poseduju kupatilo sa tušem, balkon ili terasu, TV sa  satelitskim programima, aparat za kafu, mini bar uz doplatu, telefon, sef uz doplatu. Hotelski sadržaj: Hotel poseduje recepciju, 2 restorana i nekoliko barova, među kojima je bar u predvorju  s terasom, bar uz bazen koji poslužuje lagane obroke i pića, dva bazena. U sklopu objekta se nalazi i  parking (uz doplatu), frizerski salon, prodavnica. Gosti mogu vežbati u teretani, a spa centar Sensations  nudi paket tretmana kao I kozmetičke tretmane (uz doplatu). Bežični internet dostupan u čitavom  smeštajnom objektu besplatno. 
Način služenja obroka: Noćenje sa doručkom i polupansion na bazi švedskog stola. Usled manjeg broja  gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni  ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. 

Adrian Hotels Jardines de Nivaria 5*, www.adrianhoteles.com/en/hotels/jardines-de-nivaria/ 
Lokacija: Ovaj hotel se nalazi u ekskluzivnom delu Costa Adeje, na plaži Fanabe u srcu šoping zone, na  južnom delu ostrva. Od “Reina Sofia” aerodroma na jugu udaljen je 15 km.  
Plaža: hotel se nalazi na 250m udaljenosti od plaže Fanabe.
Sobe: Standard soba ima oko 30m² ima dva odvojena ležaja ili jedan francuski ležaj (max 2 odrasle osobe).  Klimatizovane sobe opremljene su SAT TV-om, terasom (opremljenom ležaljkama), mini barom, sefom  (bez doplate), wi-fi, fenom za kosu, bade mantilom i papučama  
Hotelski sadržaj: recepcija, 3 restorana, snek bar pored bazena, 2 bazena, spa I velnes centar, fitness  centar, Bežični internet dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno 
Način služenja obroka: Polupansion na bazi švedskog stola. Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava  pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što  svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. 

Gf Victoria 5* https://gfvictoria.com/en/ 
Lokacija: Ovaj hotel se nalazi u ekskluzivnom delu Costa Adeje. Od “Reina Sofia” aerodroma na jugu  udaljen je 15 km.  
Plaža: hotel se nalazi na 350m udaljenosti od plaže Fanabe i na 350m udaljenosti od plaže El Duque. Sobe: Hotel poseduje 242 sobe. Senior Suite ima oko 57 m² i ima dva odvojena ležaja ili jedan francuski  ležaj i sofu (max 2 odrasle osobe I dvoje dece). Sobe poseduju: dva kupatila, minibar, TV, brzi WI-FI, klima  uređaj, sef, 24-časovna usluga u sobi, aparat za čaj i kafu. 
Hotelski sadržaj: recepcija, 4 bazena, gostima su na raspolaganju ležaljke pored bazena kao i peškiri,  besplatan privatni parking dostupan je na licu mesta. Besplatan bežični internet dostupan je u javnim  prostorijama. Gosti će na raspolaganju imati bazen za odrasle, aqua park, avanuristički park. Široka  gastronomska ponuda uključuje kuhinju a la carte restorana Donaire i bife restoran Chaboco. Hotel  poseduje restorane i barove: Donaire, Bufe Chaboco, Zambra Sky Bar, The Amaina Bar, Lobby Bar Los  Naranjos, Bar Uzmeria Narin. 
Način služenja obroka: Noćenje sa doručkom i polupansion na bazi švedskog stola. Usled manjeg broja  gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni  ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. 

1. dan (07.11.2024.) BEOGRAD – FRANKFURT – TENERIFE 
Sastanak i čekiranje putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” 2 časa i 30minuta pre leta.  Poletanje aviona za Frankfurt u 06:45h (let LH 1411). Sletanje u Frankfurt u 08:50h. Nastavak putovanja  za Tenerife u 10:20h (let LH 4380). Sletanje na aerodrom na jugu Tenerifa u 14:00h prema lokalnom  vremenu. Organizovani transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje. 

2. dan – 7. dan (08.11.-13.11.2024.) TENERIFE 
Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme. Mogućnost odlaska na fakultativne izlete. Noćenje. 

8-9. dan (14-15.11.2024.) TENERIFE - FRANKFURT- BEOGRAD 
Doručak. Napuštanje soba prema hotelskim pravilima 14.11.2024. do 11:00h. Organizovani transfer do  aerodroma. Poletanje aviona za Frankfurt 10.05.2024. u 14:50 (let LH 4381). Sletanje u Frankfurt u 20:40h.  Nastavak putovanja za Beograd (let LH 1410) u 22:10h. Sletanje u Beograd 15.11.2024. u 08:50h.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas