The three Corners Equinox Beach Resort

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Marsa Alam, 30 km od aerodroma Marsa Alama i  oko 240 km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 218 smeštajnih jedinica. U ponudi su restorani i barovi kao i razni sportski sadržaji. Zbog svoje lokacije preporučuje se ljubiteljima podvodnog sveta. 

Za decu tu su dečiji bazen i dečiji klub (otvoren samo u julu i avgustu).

Plaža
Hotel ima svoju plažu dužine 400m sa postepenim ulaskom u more i koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Plaća se: diving i kite centar, kvadovi, jahanje konja i kamila.

Smeštaj
Hotel ima 218 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu,telefon, sef, minibar, krevetac (na upit) i Wifi internet. 

Comfort sobe su veličine oko 27 m2. Mogu imati bračni ležaj ili dva odvojena ležaja, sa pogledom na vrt, bočni i direktni pogled more. 
Određen broj soba mogu biti konektovane. Moguć smeštaj 2+1. 

Premium sobe su veličine oko 33 m2. Mogu imati francuski ležaj i dodatni single ležaj ili 3 odvojena ležaja, sa pogledom na more. 

Plaća se: telefon, mini bar.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima tri restorana – glavni restoran, Panorama Beach restoran i Dolce Vita (italijanska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Pool Bar, Panorama Bar & Eatery i Beach Bar. 

Plaća se: a la carte restoran, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Prodavnice, usluga pranja i peglanja veša, frizerski salon. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima dva bazena za odrasle (jedan se greje tokom zime), jedan bazen za decu, odbojku na plaži, aerobik, boćanje, animaciju, Wi-Fi internet. 
Animacioni tim hotela pruža razne aktivnosti gostima svih uzrasta: stoni tenis, odbojka, aerobik, boćanje, pikado, teretanu u Health klubu. 
Za najmlađe je na raspolaganju Trixie Kids Club (otvoren samo tokom jula i avgusta).

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže,  sauna, jacuzzi, parno i tursko kupatilo, frizer, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas