The Three Corners Sea Beach Resort

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi oko 225km od Hurgade i oko 5km od aerodroma Marsa Alam.

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 372 smeštajne jedinice koje su raspoređene u dvospratnim zgradama. U ponudi su i dva restorana i nekoliko barova kao i razni sportski sadržaji. 

Za decu tu su aqua park, dečiji bazen, dečiji klub, igralište. 

Plaža
Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulaskom u more i koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 372 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT TV, sef, fen za kosu.

Plaća se: mini bar, telefon, room service. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva restorana – glavni restoran i Beach Restaurant. Gostima su na raspolaganju i barovi – Pool Bar, Beach Bar, Peanuts Bar, Aqua Bar i Lobby Bar. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Shisha Cafe i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Prodavnice, apoteka, usluga pranja i peglanja veša, limuzina, doktor.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima bazen za odrasle, bazen za decu, poseban bazen za časove ronjenja, aqua park sa toboganima za decu i odrasle, stoni tenis, odbojku na plaži, aerobik, boćanje, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar. 

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: sauna, parno kupatilo, masaže i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornosti.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas