Trebinje

Trebinje , BiH

već od 75€

Opis destinacije

Trebinje se nalazi na samom jugu Hercegovine u najjužnijem delu Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Smešten je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja, u dolini nekada najveće evropske reke ponornice Trebišnjice, koja protiče kroz grad.Od Dubrovnika je udaljen oko 27 km. Za Trebinje se kaže da je „grad sunca i platana“, a jedan je od najljepših gradova. Ekonomski je i kulturni centar regije Istočne Hercegovine.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TREBINJE
FAKULTATIVNO MOSTAR-KRAVICA-KOĆUŠA
1 noćenje

29.03.-31.03.2024.
19.04.-21.04.2024.
10.05.-12.05.2024.
14.06.-16.06.2024.
 
CENA ARANŽMANA : 75 evra

U cenu aranžmana su uračunati:
- prevoz turističkim autobusom – 16 do 90 sedišta, prema programu (dvd, AC)
- jedno noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto), u Trebinju u 3/ 4*
- smeštaj u 1/2, 1/2+1, 1/3+1 sobama (svaka soba ima twc, tv, tel)
- obilzak prema programu
- usluge turističkog pratioca tokom putovanja
- agencijske usluge

U cenu aranžmana nisu uračunati:
- putno zdravstveno osiguranje 400,00 din.(grupna polisa sa administrativnim troskovima)
- Osiguranje za slučaj odustajanja od ugovora o turističkom putovanju  600,00 din.
- individualni troškovi
- ulaznice
- doplata za 1/1 sobu-30evra

 Fakultativni programi:
– izlet do Mostara  – 15 evra
– fakultativni izlet do Vodopada 25 eura ( cena obuhvata, prevoz, vodiča, ulaznice)
– obilazak Manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice- 5 evra * gratis za clanove
FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

Hotel  3* (najčešća saradnja sa hotelima-Leotar, Platani, Viv, In, …) se nalazi u gradu. Sobe sa TWC, 1/2 i 1/2 + 1 . Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola.  Ime hotela biće poznato 7 dana pred putovanje.
HOTEL VIV 3*
Hotel LEOTAR- www.hotelleotar.com/sr/hotel/
Hotel PLATANI- www.hotel-platani-trebinje.com
1.DAN – Beograd
Sastanak putnika oko 23:45 časova na parkingu preko puta Sava centra. Noćna vožnja kroz Srbiju prema Trebinju sa usputnim pauzama radi odmora.

2. DAN – Trebinje
Dolazak u Trebinje u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak grada uz pratnju vodiča- pešačka tura. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN – Trebinje -Mostar -Vodopad Kravica i Koćuša– Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti – fakultativno odlazak u Mostar  – Mostar-Obilazak grada (stari most, kriva ćuprija, kujundžiluk-stara čaršija, tursko kupatilo…). Slobodno vreme. Jedna od najlepših prirodnih atrakcija, vodopad Kravica je prepoznatljivi simbol Ljubuškog i Hercegovine. Nadmorska visina reke Trebižat ispod vodopada iznosi 28 metara, dok je iznad vodopada 54 metra. Vodopad na vrhu ima oblik polukruga širokog oko 120 metara, a sastavljen je od sedre. U letnjem periodu zbog nižeg vodostaja u bazenu ispod slapa je moguće kupanje i uživanje u vodenim sportovima. U svako doba godine zbog velikih promena u vodostaju i naravno promeni vegetacije vodopad Kravica pruža različita i jedinstvena iskustva. Nakon obilaska vodopada Kravice, obilazimo vodopad Koćuša. Vodopad Koćuša – Slap Koćuša nalazi se u selu Veljaci u opštini Ljubuški, na reci Mlade. Prirodno bogatstvo ovog kraja čine sedimentne stene tzv. sedra koja se talože godinama, te ovaj slap čini atraktivnim.Visina slapa je pet, a dužina pedeset metara. U neposrednoj blizini nalaze se mlinovi i stupe koje su godinama krasili ovo mesto. Slobodno vreme. Povratak u Trebinje i nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak na mesto polaska posle ponoći.

- 40% prilikom rezervacije ostatak 15 dana pre putovanja.

- 50% prilikom rezervacije ostatak na jednake rate čekovima građana 

- platnim karticama

LVL

Organizator putovanja je turistička agencija Lavli Travel, broj licence OTP 5/2021 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Lavli Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas