Tropic Park Hotel

Malgrat de Mar, Kosta Brava

Opis destinacije

Kosta Brava je omiljena destinacija ljubitelja putovanja i dobrog odmora. Spoj je dobre klime i izvanrednih plaža. Pruža se od francuske granice pa sve do Barselone. Posebna je najviše zarad svoje autentičnosti. Sačuvan je njen tradicionalni izgled pa je postala neka vrsta skrivenog dragulja za posetioce koji priželjkuju nešto više od sunca, peska i sangrije. Ovaj region u severoistočnoj Kataloniji, u provinciji Đirona, bio je decenijama san Engleza, Škota, Iraca...Ali i mnogih Skandinavaca. Vrlo brzo im se pridružio i ostatak Evrope. Blizina prestonice Katalonije-Barselone je takođe prednost ove obale koja se ponosi primamljiivm hotelskim zdanjima za miran ali i aktivan odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj moderan hotel lociran je u mestu Malgrat de Mar. Od aerodroma u Barseloni je udaljen 75 km. Vozom se stiže do Barselone za manje od sat vremena vožnje. Hotel se nalazi u regiji Kosta Maresme.

Plaža:
Hotel je na 100m udaljenosti od široke peščane plaže, od koje je deli pruga. Do same plaže se dolazi pasarelom ili podzemnim prolazom. Ležaljke I suncobrani na plaži su uz doplatu.

Hotelski sadržaj:
U okviru hotela su recepcija, 4 bazena, od kojih su 2 na glavnoj terasi (jedan za odrasle i jedan za decu), 1 bazen na krovu hotela odakle se pruža fantastičan pogled i 1 unutrašnji bazen; glavni restoran, dečiji mini klub, igraonica na otvorenom, stoni tenis, kompjuterske igrice, teretana, sala za konferencije, parking (uz doplatu), wi-fi u javnim prostorijama, večernja animacija.

Sobe:
Hotel poseduje 204 sobe. Moderne i komforne sobe sadrže odvojene krevete ili francuske ležajeve, kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), SAT TV, telefon, terasu ili balkon, besplatan krevetac za bebe (na zahtev). Maksimalni kapacitet u sobi je troje odraslih ili dvoje odraslih I jedno dete. Sobe su po strukturi dvokrevetne (poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta) dok su svi ostali ležajevi u sobi pomoćni (za dete do 12 godina ili treću odraslu osobu). Jednokrevetna soba je isključivo za 1 osobu, 1 standardni ležaj.

Usluga:
Polupansion (doručak i večera po principu samoposluživanja – švedski sto).

Napomena:
Preporuka agencija, kako za porodice sa decom, tako i za parove i mlade ljude.

Kontakt: www.tropic-park.com/en
1. dan BEOGRAD – BARSELONA (KOSTA BRAVA/KOSTA MARESME)
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i trideset minuta ranije u odnosu na vreme poletanja. Predviđeno poletanje aviona: četvrtkom u 06:30h (let JU580) po lokalnom vremenu. Direktan let redovnom linijom Air Srbije za Barselonu - aerodrom El Prat. Na letu će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10. dan – KOSTA BRAVA/KOSTA MARESME
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11. dan BARSELONA (KOSTA BRAVA/KOSTA MARESME) – BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia. Predviđeno vreme leta iz Barselone nedeljom u 20:40h (let JU583) po lokalnom vremenu. Na letu će putnicima biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas