Turunc Premium Hotel

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj moderan hotel nalazi se u izuzetno zelenoj regiji, Turundž, gde još uvek nema mnogo hotela, priroda je netaknuta, plaže su široke i more je kristalno čisto. Udaljen je oko 20 km od Marmarisa, a 120 km od aerodroma u Dalamanu. Sagrađen je 2015. godine na teritoriji od 12.000 m².

Plaža:
Hotel poseduje 100 metara dugu peščanu plažu, nagrađenu plavom zastavicom. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela, dok se peškiri mogu dobiti uz depozit.

Sobe: 
Hotelski kompleks sastoji se od dve zgrade sa 3 i 4 sprata, koje raspolažu sa ukupno 213 soba. Sve sobe imaju kupatilo, fen, ketler, centralni klima uređaj, mini bar (voda svakodnevno), sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), SAT TV, telefon, balkon ili terasu.
Standardne sobe površine su 30 m², imaju pogled na kopno, delimični ili direktni pogled na more i namenjene su za 2-3 osobe.
Panorama sobe površine su 37 m², namenjene su za max dve osobe i imaju spektakularan panoramski pogled na more.
Premium sobe površine su 35 m², imaju džakuzi i pogled na more, namenjene su za max dve osobe.

Hotelski sadržaji:
Od hotelski sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski, italijanski– plaća se), snack restoran, 6 barova, veliki spoljašnji bazen, zatvoreni bazen,  konferencijska sala (kapaciteta za 300 ljudi), Wi - Fi internet na teritoriji hotela, teretana, aerobik, akvabik, animacije, muzika uživo, stoni tenis, odbojka na plaži, bilijar, pikado, fitness centar, dečiji klub (za uzrast 4-12 godina), dečiji bazen sa toboganom, igralište za decu.
Usluge uz doplatu: sauna i tursko kupatilo (u popodnevnim časovima), masaže i tretmani u Spa centru, prodavnice, sportovi na vodi, usluga pranja i peglanja, usluga dadilje, doktor.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.turunchotels.com.tr

Tel: +90 252 476 71 51

Napomena:
Preporuka za ljubitelje mirnog odmora u luksuznom okruženju.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum ili Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas