Villagio Maistro Hotel

Lefkas, Lefkada

Opis destinacije

Lefkada je četvrto grčko ostrvo po veličini u vodama Jonskog mora. Leži severozapadno od poluostrva Peloponez i severno od ostrva Kefalonije, dok je od kontinentalnog dela Grčke odvojeno uskim kanalom. S obzirom na to da je preko kanala napravljen most, ovo je jedino jonsko ostrvo do kog se može stići kopnenim putem. Administrativni centar ostrva i najveće mesto je istoimeni grad Lefkada. Pretpostavlja se da je ostrvo dobilo ime po visokim i strmim planinama belih litica na zapadu ostrva (grč. lefko – belo). Jedna od legendi kaže da je sa ovih belih stena skočila čuvena antička pesnikinja Sapfo zbog nesrećne ljubavi prema ribaru Faonu. Na lepote istočne obale Lefkade ukazivao je i Homer u svojoj „Odiseji”. Osim istoimenog glavnog grada, veoma posećena turistička mesta sa izuzetno lepim plažama su i naselje Nidri, gradić Vasiliki i ostrvce Maganisi, koje adminstrativno pripada Lefkadi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotelski kompleks je smešten oko 1,5 km od glavnog grada ostrva Lefkada. Prostire se na površini od 12000m² sa 6 manjih zgrada okruženih zelenilom i maslinovim drvećem.

Plaža:
Hotel je udaljen 1000 m od peščane plaže sa plavom zastavicom. Plaža nema ležaljke i suncobrane, jedino mesto gde postoje je kafic Milos koji se nalazi na plaži.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, bar, bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani kod bazena, parking, bilijar, teretana, WI FI internet u javnim delovima hotela.

Sobe: Deluxe Studiji se nalaze u prizemlju površine 22-30 m2 koji se sastoje od jednog prostora sa bračnim ili dva odvojena kreveta i jednog kauča na razvlačenje sa potpuno opremljenom kuhinjom i verandom sa pogledom na bazen.

Apartman 38 m2, apartmani u prizemlju i na spratu sa odvojenom spavaćom sobom sa bračnim krevetom i dnevnim boravkom sa 2 kauča na razvlačenje i potpuno opremljenom kuhinjom. Apartmani gledaju na baštu.

Usluga: Noćenje sa doručkom. Doručak je kontinentalni, služi se po principu švedskog stola, samoposluživanje.  Postoji mogućnost doplate za polupansion 10 eur za odrasle i decu od 6 do 12 godina.
 
Kontakt: 
www.maistro.gr

Napomena:
Villagio Maistro se nalazi u mestu Agios Ioannis, na severu Lefkade. Idealno je mesto za sve one koji žele da provedu odmor u prijatnom okruženju. 
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas