Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel Vincci Evereden Beach se nalazi u regiji Anavisos, oko 45 km od centra Atine, 30 km aerodroma i oko 35 km od Glifade .Hotel se nalazi na oko 12 sati vožnje kolima od Beograda. U hotelskom kompleksu se nalaze 3 zgrade u kojima su raspoređene smeštajne jedinice. Ispred hotela se nalazi stanica autobusa javnog prevoza kojim se lako može stići do Glifade ili centra Atine. Usputna stajališta ovog autobusa su prelepe plaže Atinske rivijere poput Varkize, Vuljagmeni plaže ili Legrene.

Plaža: 
Privatna plaža je peščano-šljunkovita, a ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Do plaže se vrlo lako stiže podzmenim prolazom. Prelepo okruženje prepuno zelenila se nalazi oko hotela čiji kompleks se prostire na površini oko 45.000 m2, koji se pruža preko padine među predivnom borovom šumom.

Hotelski sadržaj: 
Hotel ima recepciju, restoran, 2 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, saunu i parno kupatilo, teretanu, usluge masaže (uz doplatu), parking, prodavnicu, igralište za decu, Wi Fi konekciju. Hotel ima direktan prilaz idiličnoj plaži EverEden, gde se možete opustiti na ležaljkama, roniti ili uživati u sportovima na vodi i zabavnom akva-parku u moru. Hotelski bazeni sa panoramskim pogledom, opuštajući spa centar, moderan fitnes centar i izvrsna jela u različitim barovima i restoranima vam omogućavaju da doživite pravo Vincci iskustvo u idiličnom okruženju sa pogledom na Saronski zaliv. Uz sve navedene pogodnosti, ovaj prostor predstavlja najbolji izbor za nezaboravnu proslavu ili neki drugi poseban događaj. Prostor za sastanke je opremljen najnovijom tehnologijom i nudi obilje dnevnog svetla i predivan pogled.

Sobe: 
Hotel ima tri zgrade sa ukupno 259 soba koje su moderno dizajnirane. Sve sobe imaju: Wi-Fi, klima uređajj, mini-frižider, SAT TV, sef, fen, balkon.

Deluxe sobe sa pogledom na baštu namenjene su za smeštaj dve osobe, a površine su oko 22 m2. Sve sobe su po strukturi dvokrevetne i imaju dva standardna ležaja ili francuski ležaj.

Deluxe sobe sa pogledom na more namenjene su za smeštaj dve osobe, a površine su oko 22 m2. Sve sobe su po strukturi dvokrevetne i imaju dva standardna ležaja ili francuski ležaj. Ove sobe imaju predivan pogled na Saronski zaliv.

Deluxe superior sobe sa pogledom na baštu, površine oko 30m2 i mogu da smeste 2-3 osobe i to dvoje odraslih i jednog deteta do 12 godina. Po strukturi su dvokrevetne i imaju dva standardna ležaja i sofa ležaj ili pomoćni ležaj. Postoji mogućnost dodavanja bebi kreveta na upit. Ove sobe imaju pogled na baštu hotelskog kompleksa.

Deluxe superior sobe sa bočnim pogledom na more, površine oko 30m2 i mogu da smeste 2-3 osobe i to dvoje odraslih i jednog deteta do 12 godina. Po strukturi su dvokrevetne i imaju dva standardna ležaja i sofa ležaj ili pomoćni ležaj. Postoji mogućnost dodavanja bebi kreveta na upit. Ove sobe imaju bočni pogled na more.

Porodična suita sa panoramskim pogledom na more površine oko 39 m2, namenjeni su smeštaju 2-5 osoba i to dvoje odraslih i dvoje dece ili četvoro odraslih i jednog deteta do 12 godina. Ove sobe su po strukturi dvokrevetne i imaju dva standardna ležaja ili bračni ležaj i dva sofa ležaja ili pomoćna ležaja u kombinovanom spavaćem dnevnom prostoru.Ove sobe imaju pogled na more.

Usluga: Noćenje sa doručkom ili polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: https://en.vinccievereden.com/

Napomena: Hotelu pripada peščano šljunkovita plaža do koje se stiže podzemnom pasarelom. 
1. dan BEOGRAD – ATIKA
Dolazak u hotel (sopstveni prevoz). Noćenje.

2. do PREDPOSLEDNJI DAN ATIKA
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

POSLEDNJI DAN ATIKA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas