Yelken Mandalinci

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je najprestižnije elitno letovalište, na granici Sredozemnog i Egejskog mora, smešteno između Marmarisa i Kušadasija. Sam grad nalazi se na poluostrvu prečnika 60 km, broji oko 30.000 stanovnika i oko million turista godišnje. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15. veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Uz noćne klubove i diskoteke život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Turgotrejs, na oko 20 km od centra Bodruma i na oko 53 km od aerodroma u Bodrumu. Hotel je renoviran 2019. godine i zauzima površinu od 6000m².

Plaža:
Hotel ima svoj privatni deo na gradskoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri se dobijaju uz depozit.

Sobe:
Sve sobe poseduju sef, SAT TV, telefon, fen za kosu, klima uređaj, telefon, kupatilo sa tušem, mini frižider (samo na dan ulaska flaša vode), balkon ili terasu.
Standardne sobe imaju površinu 22-26m2 i sve su sa pogledom na kopno. Postoji ukupno 97 standardnih soba i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.
Porodične sobe imaju površinu 35m2 i imaju francuski ležaj i krevete na sprat.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju: glavni restoran, nekoliko barova, Spa & Wellnes centar, spoljašnji bazen sa delom za decu, igralište za decu, fitnes centar, animacioni programi, ping-pong, pikado, šah, sauna, tursko kupatilo. Usluge uz doplatu: masaže, tretmani lica i tela, stoni fudal, sportovi na vodi, lekar, rent-a-car, servis za pranje i peglanje veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:

www.yelkenmandalinci.com

t. +90 252 382 33 66
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas