Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
4-You Hotel & Apartments je porodični hotel koji se nalazi u mirnoj ulici u centru mesta Metamorfosi na samo 150m od mora. Kompleks se sastoji od 3 zgrade i spoljašnjeg bazena.

Plaža:
Gradska plaža mesta Metamorfosis je udaljena oko 150 m od hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno doplaćuju.

Hotelski sadržaj: 
Recepcija, javni parking, snek bar, sala za doručak u obližnjem objektu 4-You Boutique, wi fi u javnim prostorijama i sobama.

Sobe:
Sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, sef, tv, wi fi, telefon, balkon ili terasu.

Promo studio sadrži jedan francuski ili dva sandardna kreveta i jedan pomoćni krevet. Površine je oko 20 m2 i prikladan je za boravak dve odrasle osobe i jednog deteta do 12 godina. Po strukturi je dvokrevetan i ima pogled na borovu šumu i malu kuhinjicu.

Studio sadrži jedan francuski ili dva sandardna kreveta i jedan pomoćni krevet. Površine je oko 20 m2 i prikladan je za boravak dve odrasle osobe i jednog deteta do 12 godina ili tri odrasle osobe. Po strukturi je dvokrevetan i ima pogled na borovu šumu i malu kuhinjicu.

Superior junior suite sadrži jedan francuski ili dva sandardna kreveta i jedan pomoćni krevet ili sofu. Površine je oko 24 m2 i prikladan je za boravak dve odrasle osobe i dva deteta do 12 godina ili tri odrasle osobe. Po strukturi je dvokrevetan i ima pogled na borovu šumu i malu kuhinjicu.

Split level apartman sadrži jedan francuski ili dva sandardna kreveta na donjem nivou i dva standardna kreveta na gornjem nivou koji je povezan sa donjim unutrašnjim stepenicama. Površine je oko 34 m2 i prikladan je za boravak dve do pet osoba  i to dvje odraslih i troje dece do 12 godina ili tri odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina. Po strukturi je dvokrevetan i ima pogled na borovu šumu i malu kuhinjicu. Na upit se može dodati krevetac za bebu.

Duplex apartman površine je oko 50 m2, sadrži jedan francuski ili dva sandardna kreveta na jednoj spavaćoj sobi i dva standardna kreveta u drugoj spavaćoj sobi. Takodje postoji dnevni boravak sa kuhinjom. Prikladan je za boravak dve do pet osoba i to dvje odraslih i troje dece do 12 godina ili tri odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina. Po strukturi je dvokrevetan i ima pogled na borovu šumu i malu kuhinjicu. Na upit se može dodati krevetac za bebu.

Usluga: Osnovna usluga najam apartmana, a moguća je i doplata za doručak (8,5 eura po odrasloj osobi po danu i 6 eur za decu 2-12 godina).

Kontakt: www.4-you.gr

Napomena: Hotel 4 you family je porodično orijentisan i prima porodice sa više dece.
1. dan BEOGRAD – SITONIJA
Dolazak u hotel (sopstveni prevoz). Noćenje.

2. do PREDPOSLEDNJI DAN SITONIJA
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

POSLEDNJI DAN SITONIJA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas