Akra V Hotel

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel je od aerodroma u Antaliji udaljen 15km i nalazi se u centru grada, na 300m od svoje plaže i mora.

Opšti podaci
Hotel se nalazi u centru Antalije, nedaleko od čuvenog bazara i na 15km od aerodroma. Otvoren je 1996. a poslednji put renoviran 2014. godine. U ponudi ima 58 smeštajnih jedinica raspoređenih na 5 spratova, kao i nekoliko bazena na otvorenom i zatvorenom. Wi-Fi je dostupan samo u sobama. 

Za decu tu su igraonice, igrališta, dečiji bazeni i opcija čuvanja dece.

Plaža
Hotel se nalazi na 300m od svoje privatne plaže. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 58 smeštajnih jedinica i sve su opremljene klima uređajem, SAT TV-om, fenom, telefonom, sefom, mini barom. Osobama sa invaliditetom olakšan je pristup restoranu i višim spratovima. Sobe mogu da imaju pogled na more ili grad.

Casual sobe su veličine 28m²  i imaju balkon, sa pogledom na more ili grad.
Casual Suite sobe su veličine 32m² i imaju balkon, sa pogledom na more ili grad.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona. Hotel ima glavni restoran, bistro, 2 bara (Pool, Snack) i poslastičarnicu.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća,  restoran, vitamin bar, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Sport i zabava
Hotel ima bazen na otvorenom i zatvorenom, dečiji bazen, kuglanu, opciju iznajmljivanja bicikla, sto za bilijar, prostor za karaoke i mogućnost raznih sportova na vodi.

Za najmlađe
Za decu tu su igraonice, igrališta, dečiji bazeni i opcija čuvanja dece.

Spa & wellness
Hotel ima spa i saunu.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas