Arnor De Luxe Hotel & Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u gradu Side, udaljen je od centra 1 kilometar, od Manavgata 5 kilometara, 65 kilometara od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Moderan i luksuzan hotel otvoren 2020. godine prostire se na 13.039 m², na dobroj lokaciji svega 1km od centra grada Side.  Arnor De Luxe hotel očaraće vas ekskluzivnim ambijentom. Dok odrasli mogu uživati u Spa centru za najmlađe je tu širok spektar zabave: mini club, igraonice, bazen za decu.

Plaža
Hotel je udaljen od svoje peščane plaže 900 metara. Na plaži hotel poseduje restoran i bar.

Smeštaj
Hotel ima 335 soba(221 standard soba, 57 family soba, 50 comfort soba). Sve sobe imaju balkon, tuš kabinu, fen, TV SAT, mini bar, klimu, sef, telefon, set za kafu i čaj, internet.

Standard sobe su površine 28m² i mogu imati pogled bazen ili dvorište.
Family sobe su površine 50m², imaju jedno kupatilo i dve odvojene spavaće sobe. Mogu imati pogled bazen ili dvorište.
Comfort sobe  su površine 28m² i mogu imati bočni pogled more.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra all Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu), užine, čaj i sladoled u određeno vreme tokom dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića kao i à la carte restorani(besplatni jednom u toku boravka).

Plaća se: à la carte restorani (osim jednom u toku boravka), neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi(besplatno uz doručak), turska kafa i ostalo van koncepta po hotelskim pravilima.

Ostali sadržaji
Sport i zabava
Stoni tenis, pikado, aerobik, odbojka na pesku, fitness centar, boćanje

Za najmlađe
Mini klub, otvoreni dečiji bazen, zatvoreni dečiji bazen.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, jacuzzi.

Plaća se: masaže, jacuzzi, tretmani, piling i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas