Bellagio Beach Resort & Spa

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi oko 16km od centra i oko 22km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2021. godine, zauzima površinu od 22.000m2, čini ga petospratna glavna zgrada i nekoliko šestospratnih zgrada, u ponudi ima 450 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni bazeni, restorani i barovi. 

Za decu tu su aqua park, bazen, igralište.

NAPOMENA: očekuje se da će svi sadržaji hotela u potpunosti dostupni i otvoreni do oktobra.

Plaža
Hotele ima svoju peščanu 250m dugačku plažu sa pontonom dužine oko 400m, jedan manji deo je sa koralnim grebenom a veći deo je zona sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 450 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef. ketler, fen za kosu. 
Deluxe sobe su veličine oko 32m2.
Superior sobe su veličine oko 40m2.
Porodične sobe su veličine oko 50m2.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva glavna i nekoliko a la carte restorana – Adriano (italijanska kuhinja), Dum Zum (azijska kuhinja) i Popeye Fish Bowl (riblji specijaliteti), Yaldiez (mediteranska kuhinja) i Parrot (roštilj). Gostima su na raspolaganju i barovi – Blues Lobby Bar, Fizz Pool Bar, Frisky’s Beach Bar, Cafe De Paris i Jazz Pub.

Plaća se: a la carte restorani (besplatno jednom u toku boravka), sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Menjačnica, rent-a-car, limuzina, apoteka, doktor na poziv, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima pet bazena od kojih je jedan dečiji, aqua park sa 2 tobogana za odrasle i 2 tobogana za decu, terene za razne sportove, odbojku na plaži, aerobik, boćanje, stoni tenis, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, salon lepote, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas