Club Muskebi Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Ortakent, 50km od aerodroma i 10km od centra Bodruma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1992. godine i zauzima površinu od 38 000m2. U okviru kompleksa se nalazi 167 smeštajnih jedinica (137 standardnih soba i 40 soba sa pogledom na more), a gostima su na raspolaganju glavni restoran, 3 bara, glavni bazen, zatvoreni bazen, fitness i Spa centar. Sobe su poslednji put renovirane 2020. godine.

Za decu tu su dečiji bazen kao i mini club.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj 300m dugoj peščano-šljunkovitoj plaži koja ima plavu zastavicu. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. Peškiri se dobijaju uz depozit.

Plaća se: paviljoni i ostalo van koncepta.

Smeštaj
Sve sobe imaju pločice na podu, klimu, telefon, TV, sef, mini bar (dve flaše vode na dan dolaska), kupatilo, fen, terasu ili balkon. Mogu imati pogled na more ili baštu a površina soba je između 23-29m2.

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive. U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera), kao i pića u glavnom restoranu tokom pomenutih obroka (sokovi, topli napici). Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i Sofa beach bistro bar, Pool bar (bezalkoholna pića, točeno pivo), Snack bar (bezalkoholna pića) kao i Surfer Caravan Beach bar.

Plaća se: sva pića koja se služe van glavnog restorana (alkoholna i bezalkoholna), sveže ceđeni sokovi, Sofa beach bistro bar, Surfer Caravan Beach bar i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, market, doktor na poziv.

Sport i zabava
Glavni bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen za odrasle, odbojka na plaži, tenis, stoni tenis, boćanje, mini golf, fudbal, fitness centar. Wi-Fi internet je dostupan gostima besplatno u okviru javnih hotelskih površina.

Plaća se:  sportovi na vodi, skvoš i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru Spa centra gosti mogu da koriste tursko kupatilo, masaže i jacuzzi uz doplatu.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas