Daios Cove Luxury Resort and Villas

Aqios Nikolaos, Krit

Opis destinacije

Krit je prestižna turistička destinacija, ostrvo koje se ponosi leptom Herakliona, magijom Hanje, renesansonom pričom Retimna, mirom zaliva Mirabelo gde je svoje mesto pronašao čarobni Agios Nikolaos. Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Zbog izuzetno duge letnje sezone i veoma pogodne klime, kupališna sezona traje do kraja Oktobra meseca. Ovo ostrvo nestvarne lepote, bogate zaostavštine, zanimljivih ljudi i odlične kuhinje predstavlja fascinantan spoj, te ne čudi činjenica da mu se vraćaju mnogi koji ga jednom posete. Ponuda za odmor na ovom ostrvu jednako je bogata kao i sam Krit, koji se ponosi lepotom glavnog grada Herakliona, nesvakidašnjom arhitekturom Hanje, renesansnim obeležjima gradića Retimno i mirom zaliva Mirabelo čiji je ukras Agios Nikolaos... Ne zaboravite da su na Kritu uživali i grčki bogovi. Sledite njihovu mudrost. Obale Egeja čekaju na Vas. Ukras Krita jesu njegove atraktivne peščane plaže tirkiznog mora, kao naprimer Elafonisi, Balos, Falasarna, Vai, Vulisma i mnoge druge…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj luksuzni hotelski kompleks smestio se na padini brda i ima očaravajući pogled na mirnu uvalu kritskog mora. Savršena je kombinacija kritske arhitekture i modernog dizajna. Hotel ima sopstvenu peščanu plažu svetlog peska i čarobno bistrog kritskog mora. Daios Cove preporučujemo putnicima sa istančanim ukusom koji biraju luksuzne hotele za mesto svog odmora. Idealan je za putnike koji žele miran odmor. Na 7 kilometara udaljenosti se smestio živopisni gradić Agios Nikolaos koji pruža gostima razne sadržaje poput kafića, prodavnica, suvenirnica i butika, kao i mogućnost da uživaju u lokalnim specijalitetima tamošnjih taverni i opuste se uz čašu očaravajućeg kritskog vina.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščanoj plaži, suncobrani i lešaljke su besplatni za goste hotela.

Sadržaj hotela:
Od sadržaja ovaj hotelski kompleks nudi: 24h recepciju, spoljašnji bazen sa morskom vodom i odeljkom za decu, ”beach house” kafe-restoran na plaži koji se godine 2017. ubrojio na listu 50 najboljih svetskih barova, Ocean bar pored bazena, Pangea restoran, Taverna, Crystal box koktel bar, “State of the art spa centar” sa spa tretmanima (uz doplatu), mogućnost bavljenja sportovima na vodi kao što su skijanje na vodi, pedalina, kanu, kao i mogućnost bavljenja sportovima: tenis, aerobic, joga, pilates. Kada sunce zađe, dolazi zabavni deo u vidu DJ večeri, kao i muzika uživo sa gostujućim umetnicima latino, funk, jazz muzike.

Sobe:
Hotel se sastoji od luksuznih soba i vila koje će ispuniti očekivanja i najzahtevnijem gostu. Izuzetan komfor i moderan dizajn je ovde zagarantovan. Sobe tipa Deluxe room sea view se sastoje od kombinovano spavaćeg dela i dela predviđenog za dnevni boravak sa sofom. Kvadratura ove sobe je 42m2 dok terasa zauzima 8 kvadratnih metara. Može primiti maksimum dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Sobe tipa Deluxe room sea view individual pool je komforna soba kvadrature 52m2 dok balkonski deo zauzima 8 kvadratnih metara. Može primiti maksimum tri odrasle osobe ili dve odrasle i jedno dete. Sobe tipa Junior suite deluxe je soba kvadrature 42m2 dok balkonski deo zauzima 8 kvadratnih metara. Može primiti maksimum tri odrasle osobe ili dve odrasle i dvoje dece. Sobe tipa Deluxe junior suite private pool je kvadrature 42m2 dok balkonski deo zauzima 8 kvadratnih metara. Može primiti maksimum tri odrasle osobe ili dve odrasle i dvoje dece. Sobe tipa One bedroom suite sea view su veoma komforne sobe kvadrature 65m2 dok balkonski deo zauzima 35 kvadratnih metara. Sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka. Može primiti maksimum tri odrasle osobe ili dve odrasle i dvoje dece. Sve sobe su dvokrevetne po svojoj osnovnoj strukturi (jedan bračni ležaj ili dva singl ležaja), dok ostali ležajevi mogu biti pomoćni. Sve sobe sadrže:LCD TV, Wi-Fi besplatno, mini bar, bade mantili, kozmetika za kupatilo, servis za kafu i čaj, klima uređaj, sef i terasu.

Usluga: 
Polupansion (doručak i večera). Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.
All inclusive concept za goste koji biraju tipove soba sa tom uslugom, pogledati na sajtu agencije.

POGLEDAJTE ALL INCLUSIVE KONCEPT

Kontakt: 
www.daioscovecrete.com

Napomena:
Luksuzan hotel preporuka za miran odmor. 

1. dan BEOGRAD – KRIT
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno vreme leta iz Beograda čiji datumi polaska su ponedeljkom je u 14:05h, sredom i petkom u 11:55h, a nedeljom u 13:25h po lokalnom vremenu. Direktan let za Krit – aerodrom Heraklion, redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU550 (oko 110 minuta). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7./9./10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./10./11./12. dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma Heraklion. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU551. Predviđeno vreme leta iz Herakliona čiji datumi polaska su ponedeljkom je u 17:45h, sredom i petkom u 15:35h, a nedeljom u 17:05h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas