Doubletree By Hilton Bodrum Isil Club Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Torba, oko 8km od centra Bodruma i 25km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se nalazi u prelepom prirodnom okruženju sa dosta zelenila. Sobe su raspoređene u okviru više dvospratnih objekata (po principu bungalova). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva  à la carte restorana, nekoliko barova, bazen, fitness centar i Spa centar.

Za decu tu su mini club, dečiji bazen, bazen sa toboganima.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj 150m dugoj peščano-šljunkovitoj plaži sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju LCD TV, kupatilo sa tuš kabinom, sef, fen, klima, mini frižider i i balkon.

Guest soba ima površinu 25m2.

Deluxe soba ima površinu 29m2. Ove sobe mogu biti i sa pogledom na more.

Family soba ima površinu 58m2. Ove sobe imaju dve odvojene sobe i dva kupatila.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu “Panorama” (doručak, ručak, večera). Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i dva  à la carte restorana (italijanski i riblji) i nekoliko barova. U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine, poslastice i sladoled u određeno vreme na određenim mestima u okviru hotelskog kompleksa.

Plaća se: à la carte restorani, uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, rent-a-car, frizer, servis za pranje i peglanje veša, mini market, suvenirnica, fotograf, butik, menjačnica. Hotel prıhvata uz doplatu boravak kućnih ljubimaca.

Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, bazen sa toboganima za odrasle i decu, a od ostalih aktivnosti tu su bilijar, pikado, stoni tenis, tenis, mini fudbal, dnevne animacije i večernji program. Wi-Fi internet je besplatan u okviru hotelskog kompleksa.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas