Grand Belish Beach Resort & Spa

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi je prva turistička destinacija u Turskoj na obali Egejskog mora, u oblasti Ajdin, na oko 90 km od Izmira. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na obali Egeja ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Brojne peščane plaže sa toplom i bistrom vodom, nude raznovrsne sadržaje za ljubitelje aktivnog života: jedrenje, skijanje na vodi, odbojka na plaži… Zabava u nekoj od diskoteka ili barova je kraj idealnog dana u Kušadasiju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen oko 115 km od aerodroma u Bodrumu, nalazi se na 12 km od centra Kušadasija, u regiji Davultar. Zauzima površinu od 12.500 m², a poslednji put je renoviran 2020. Poseduje jednu petospratnu zgradu i ukupno broji 177 smeštajnih jedinica.

Plaža:
Sopstvena peščana plaža smeštena je ispred hotela. Ležaljke i suncobrani besplatni su za hotelske goste. Peškiri se mogu dobiti uz depozit.

Sobe:
Sve sobe imaju kupatilo, tuš, klima uređaj, mini bar, SAT TV, sef, balkon.
Standard sobe površine su 27 m², sve imaju pogled na more i namenjene su za max 3 osobe. Postoje i dve sobe namenjene osobama sa posebnim potrebama.
Superior sobe površine su 54 m² imaju dve spavaće sobe i pogled na more. Mogu da smeste max 4+1 osobu.
Large sobe su površine oko 36m² namenjene su porodicama (dva ležaja + dodatni ležaj), prostranije su od standard soba (isto su opremljene kao standard sobe). Takođe imaju pogled na more.

Hotelski sadržaj:
Od hotelski sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, a la carte restoran, 4 bara,  spoljašnji bazen, bazen sa toboganima, dečiji bazen, unutrašnji bazen, prodavnice, Wi-Fi u lobiju, ležaljke i suncobrani kraj bazena, sala za sastanke, mini klub (4-12 godina), mini-disco, dečije igralište, teniski tereni i oprema, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, animacioni program, bilijar, pikado, vaterpolo,
Usluge uz doplatu: frizer, masaže i tretmani u spa centru, usluga pranja i peglanja veša, usluga fotografa, video PC igre, internet kafe, osvetljenje teniskog terena, pića u disko baru.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.grandbelish.com

Napomena:
Kvalitetan hotel sa odličnim sadržajima na prelepoj peščanoj plaži. Preporuka je za sve tipove gostiju, posebno za porodice sa decom.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd – Izmir/Bodrum. Sletanje u Izmir ili Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Izmir/Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas