Euphoria Resort

Hanja, Krit

Opis destinacije

Hanja ili kako je još zovu kritska kraljica, ovaj epitet nosi s razlogom. Luka sa svojim venecijanskim svetionikom krasi ovaj grad i čini, zajedno sa kućama iz venecijanskog i turskog perioda, sliku nezaboravnom. Upravo je taj kadar omiljen svim posetiocima koji Hanju posete i odatle ponesu svoje najlepše fotografije. Hanja je vrlo živopisan grad, sa brojnim uskim uličicama raznobojnih fasada, pregršt radnji i suvenirnica, kafea i taverni sa ukusnim kritskim specijalitetima, što zajednočini da u Hanji provedete nezaboravne trenutke u toku svog letovanja. Ovaj deo grada jedinstvene atmosfere koja podseća na italijanske gradove Firencu ili Veneciju, je pod zaštitom kao istorijski spomenik od posebnog začaja. Do atraktivnih plaža na zapadu Krita može se stići veoma dobrim putevima pa su tako vredne pomena sledeće plaže: Šejtan Limani uvala (20 km), gradić Kisamos odakle polazi brod do čuvene Balos lagune (38 kilometara), Falasarna plaža tirkiznog mora i belog peska (50 km), Elafonisi plaža kao najatraktivnija tačka (67 km). Najatraktivnija letovališta koja se pružaju od Hanje u pravcu zapada su: Agija Apostoli, Kalamaki, Kato Stalos, Platanjas, Agia Marina, Maleme i Kolimbari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj novosagrađeni hotelski kompleks iz 2018. sagrađen je u modernom stilu, kombinujući prirodne materijale i moderan dizajn. Smestio se na lepoj, uređenoj peščano-šljunkovitoj plaži letovališta Kolimbari. Svojom bogatom animacijom kako za odrasle tako i za decu, predstavlja idealno mesto za sve goste koji žele aktivan odmor. Euphoria hotel veoma ponosno ističe da u svom sastavu ima vodeni park koji će zadovoljiti potrebe kako dece, tako i onih drugih željnih ove vrste uzbuđenja i zabave. Udaljen je 2 km od centra mesta Kolimbari, a 22 km od centra Hanje. Od aerodroma je udaljen 35 kilometara.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži na kojoj su obezbeđene suncobrani i ležaljke (uz doplatu na licu mesta).

Sadržaj hotela:
Hotelski kompleks sastoji se od 6 zgrada sa po dva sprata i ima ukupno 287 soba, inspirisan je idejom porodičnog odmora i svim gostima pružiće  uslugu i sadržaje visokog kvaliteta. Od hotelskih sadržaja hotel poseduje pet  restorana, a la carte restoran pored bazena, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži, bazen, bazen za decu sa 3 tobogana, ležaljke i suncobrani na plaži, 2 fitness centra, spa centar sa zatvorenim bazenom,  teretana, tenis, bazen za bebe (3 meseca+). Veliki vodeni park je deo na koji je ovaj hotel posebno ponosan, jer je to mesto gde za najmlađe zabava počinje. Za decu raznih uzrasta, hotel ima dnevne aktivnosti kroz mini klub i igralište, a na raspolaganju su je  i čuvanje dece i soba za igru. Animacija za odrasle je predviđena svakog dana.

Sobe:
Sobe u svom sastavu imaju: SatTV-49“, direktnu telefonsku liniju, brzi Wi-Fi internet, individualna klima, aparat za pravljenje čaja i kafe kao i espreso aparat, minibar, elektronski sef, kupatilo sa tušem, fen za kosu, papuče, bade mantil, balkon ili terasa. U ponudi su tipovi soba: standard pool view, standard side sea, standard sharing pool, kao i junior suite koji pruža udoban smeštaj porodicama sa dvoje dece. Tip sobe „room pool view“ površine je 30m2 i može da primi maksimum dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe osobe. Ovaj tip sobe ima pogled na glavni bazen, sastoji se od francuskog ležaja ili dva singl ležaja i sofa na razvlačenje predviđena za treću osobu. Tip sobe „room side sea“ površine je 30m2 i može da primi maksimum dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Ovaj tip sobe ima delimičan pogled na more, sastoji se od francuskog ležaja ili dva singl ležaja i sofa na razvlačenje predviđena za treću osobu. Tip sobe "Standard sharing pool" ima izlazak na zajednički bazen, sastoji se od francuskog ležaja ili dva singl ležaja i sofa na razvlačenje predviđene za treću osobu, a kvadratura ove sobe je 30m2. Tip sobe „Junior suit pool view“ površine je 40 m2 i može da primi maksimum dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Ovaj tip sobe ima pogled na centralni bazen. prostrana soba sa pogledom na glavni bazen hotela sastoji se od dva kreveta u jednoj prostoriji i jos jednog kreveta i jedne sofe u drugom deluu sobe dvojene paravanom, nudeci veću privatnost gostima.

Usluga:
All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola. All inclusive koncept možete videti prateći link: 

Kontakt:
https://www.euphoriaresort.gr/
1. dan BEOGRAD – KRIT, Hanja
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit – aerodrom Heraklion (oko 110 minuta), avio kompanijom Aegean Airlines (Airbus A320). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta vozilima tipa „minibus“ (hoteli u oblasti Hanja su udaljeni oko 140 km od aerodroma Heraklion). Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT, Hanja
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT, Hanja - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Grupni transfer vozilom minibus do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas