Hotel Akka Claros

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen je 42 km od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. Ponosi se dugom plažom koja nosi oznaku „plava zastava“ za cistocu vode, marinom i bazarom sa mnogo prodavnica. Najveci broj ronilačkih centara u regionu nalazi se baš u ovom mestu. Kemer karakteriše razređena obala, šljunkovite i kamenite plaže što utiče na to da nosi epitet destinacije sa najlepšim morem tzv. Turquase boje, odnosno tursko plavetnilo. Na celoj obali postoji samo jedna pešcana plaza, Moonlight beach, gde se vrlo često mogu videti careta kornjace jer na njoj polažu svoja jaja zbog izuzetne lepote i netaknute prirode.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
AKKA Hotels Claros 4* se nalazi u naselju Kiris (Kiris) okruga Kemer, jednoj od najpopularnijih destinacija Antalije, na samo 350 m od mora. Smešten u podnožju istorijskih planina Olimpos, u krilu prirode, u oblasti okruženoj stablima narandže i borovim šumama, AKKA Claros Hotel ima toplu porodičnu atmosferu. Otvoren 2003. godine, hotel AKKA Claros sa 4 zvezdice je posebno dizajniran da osigura da cenjeni gosti, a posebno porodice sa decom, mogu udobno provesti svoj odmor. AKKA Claros Hotel vas takođe predstavlja odličnu polaznu tačku za obilazak čitave regije, zbog  svoje  blizine  istorijskim i turističkim atrakcijama u Kemeru. Hotel je udaljen 44 km od centra Antalije, 65 km od aerodroma Antalija i 7 km od Kemera.

Sobe: 113       Zgrada: 1        Spratova: 4        Liftova: 2  

Hotelska ponuda:
glavni restoran, 2 bara (bar pored bazena i u hotelskom lobiju), Wi-Fi internet u celom hotelu (sobe, lobi, zajedničke prostorije i hotelske površine), 2 otvorena bazena za odrasle i decu (na menjem bazenu 2 tobogana), dnevna i večernja animacija za odrasle i decu, mini klub za decu, Sudeya Spa centar sa prostorijama za masažu (uz doplatu), parnim kupatilom, turskim kupatilom, sauna, đakuzi, frizer, internet u zajedničkim prostorija i na otvorenom, servis za pranje veša i usluge doktora (uz doplatu), prodavnica/ mini market, rent a car.

Ponuda za najmlađe:
bazen za decu, 2 tobogana, dečiji meni, stolice za decu u restoranu, mini klub za decu od 4-7 godina, dečiji bioskop, igraonica, dečije igralište na otvorenom, animacija prema hotelskom radnom vremenu. Hotel predstavlja dobar izbor za porodice sa decom. Dečiji krevetac na zahtev.

Sportske aktivnosti:
jutarnja gimnastika, pikado, odbojka, zumba, boćanje, fitnes, step aerobik, odbojka na plaži, sportovi na vodi (uz doplatu).

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
uvozna pića, lokalna i uvozna specijalna vina, šampanjac, flaširana pića, ceđeni sokovi, energetska pića, sobna usluga, motorizovani sportovi na vodi, igraonica,  babysitting izvan radnog vremena mini kluba, spa tretmani lepote i razne vrste masaža, telefon i faks, frizer, usluga pranja veša, prodavnica, fotograf.
 
Plaža:
gosti hotela koriste peščano-šljunkovitu plažu širine 50 m i dužine oko 15 m i koja je od hotela udaljena 350 m. Sendviči, voće i bezalkoholna pića na plaži su uključeni u cenu. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Hotel ima peškire za plažu koji se mogu dobiti u hotelu uz depozit karticu.

Sobe: 
Standard sobe gosti dobijaju prema trenutnoj rapoloživosti i lokaciji, ukupno 90 standardnih soba, za smeštaj maksimalno 2+2 ako je drugo dete do 6,99 god. ili 3 odrasle osobe su površine oko 22-25 m². Sve sobe su slično opremljene i sadrže: 1 francuski krevet ili 2 odvojena kreveta i sofu (postoji mogućnost ubacivanja dodatnog pomoćnog ležaja u vidu fotelje/ kreveta na rasklapanje), imaju kupatilo sa tuš kabinom/ WC, fen za kosu, centralni  klima uređaj koji radi prema hotelskoj satnici, mini bar (samo voda), keramički pod, sef (uz doplatu), LED TV, satelitsku TV, telefon, balkon ili terasu.

Ishrana:
all inclusive - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima do 23:00 h, doručak, ručak i večera, snekovi u baru pored bazena i popodnevna kafa, kolači, sladoled, gozleme, ayran prema hotelskim terminima i pravilima (samoposluživanje - izbor više jela). Uključena su lokalna bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskim terminima. Sva pića se služe u čašama.
Napomena: u slučaju manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto samoposluživanja, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

https://www.akkahotels.com/en/claros 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas