Golden Coast Beach Hotel

Protaras, Kipar

Opis destinacije

PROTARAS - nalazi se na istočnoj strani ostrva, prema Famagusti, udaljen 50 km od Larnake i 10 km od Aja Nape. Do skoro nenaseljen predeo pokriven vetrenjačama, postao je živopisno turističko mesto poznato po zalivu Fig Tree i istoimenoj plaži sa plavom zastavicom. Protaras, letovalište idealno za porodice sa decom, karakterišu peščane plaže, mirna i topla voda idealna za kupanje ali i za ronjenje, manji vodeni park i elegantni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Golden Coast Beach hotel sa 4* sa svim sadržajima hotela 5*, nedavno renoviran, nalazi se na poluostrvu okruženom morem sa tri strane, na plaži Plirimni i 200 m od plaže Kalamies. Od centra mesta Protaras udaljen 3.5 km, od aerodroma u Larnaki 63 km, a od popukarnog letovališta Ayia Napa samo 10 minuta vožnje.


Sobe: Hotel Golden Coast Beach ima 228 soba različitih kategorija: standardna soba - pogled more sa strane i direktan pogled more (25 m2), superior pogled na unutrašnjost i na more (25 m2) i porodične sobe pogked na unutrašnjost “Kids Suite“ (28 m2, min 2+2, kreveti za decu na sprat u delu sobe izdvojenom staklenom pregradom, nalaze se u anex zgradi Artemis). Sve sobe imaju prostrano, moderno opremljeno kupatilo, fen za kosu, SAT TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef, radio, aparat za kafu i čaj, internet i balkon/terasu.


Hotelski sadržaj: U okviru hotela Golden Coast Beach gostima su na raspolaganju glavni restoran Atrium sa terasom i pogledom na more, a la carte mediteranki restoran sa lokalnim specijalitetima, bar Hespeides, bar pored bazena, beach bar Por El Mar, prodavnica suvenira, menjačnica, prodavnica, servis za pranje i peglanje, kozmetički i frizerski salon.


Sport i zabava: Ljubiteljima sportske rekreacije i zabave u hotelu Golden Coast Beach dostupni su spoljašnji i unutrašnji bazen, fitnes centar, saunu, parno kupatilo, prostorije za razne tretmane i masaže, tereni za tenis, stoni tenis, squash teren, odbojka na pesku i razni sportovi na vodi. Najmlađim gostima na raspolaganju je bazen i igralište, a o njihovoj zabavi brine profesionalani tim animatora.

 

AII Inclusive Concept
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas