Hotel Crystal Centro

Lara, Turska

Opis destinacije

Plaža Lara-Kundu se nalazi na južnoj obali Turske i jedna je od najpoznatijih plaža na turskoj rivijeri. Plaža Lara Kundu zvanično se zove plaža Kundu. Među turistima je poznato pre svega kao nastavak susedne plaže Lara, odakle je samo odvojen rečnom uvalom. Zbog toga mnoga imena hotela na plaži sadrže i reč "Lara". Plaža svetlo smeđeg peska, duga skoro šest kilometara, pomešana sa malim šljunkom, proteže se od istočne obale Antalije ka Beleku, uz put koji podseća na Las Vegas Strip, naročito noću: tu su impozantne hotelske zgrade koje su osvetljene i sijaju u mraku.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Crystal Centro 5* je smešten na privatnoj peščano-šljunkovitoj plaži poznate regije Lara, udaljen 12 km  od aerodroma Antalija, 14 km od centra grada Antalija. Hotelski kompleks  je sagrađen 2007. godine i zauzima površinu od 40.000 m2. Sastoji se od glavne osmospratne zgrade i raspolaže sa ukupno 400 soba. Sve javne i zajedničke površine i sadržaji u hotelu su renovirani 2020-2021: recepcija, lobi bar, glavni restoran, bar i snek bar na plaži, kao i novi mini bar pored amfiteatra, mini klub za decu, Aqua park za najmlađe i odrasle sa novim dodatnim toboganima.

Hotelska ponuda: glavni restoran, snek restoran na plaži, snek restorani: Burger House, Gozleme House, poslastičarnica (kolači i sladoled), tri A`la carte restorana (italijanski i turski su besplatno jednom u toku boravka uz obaveznu rezervaciju unapred) i Mediteranski (riblji) koji je uz doplatu i obaveznu rezervaciju unapred, sedam barova, sladoled, poslastičarnica. Gostima je na raspolaganju Activity bazen 2124 m2, Relax bazen 660 m2, Aquapark za decu sa devet tobogana i Aquapark za odrasle sa pet tobogana, SPA centar (sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, đakuzi), dnevne i večernje animacije, diskoteka.
 
Ponuda za decu:
Mini klub za decu 4-12 god, Teen klub za decu 13-16 god, mini disko, mini bioskop, igralište na otvorenom, bazen sa toboganima za najmlađe, igre i aktivnost, dečiji bife u glavnom restoranu.

Sportske aktivnosti:
teren za košarku, odbojka na plaži, stoni tenis, fitnes centar, aerobik u vodi, mini golf.

Plaža: hotelska privatna peščano-šljunkovita (sitan šljunak) plaža dužine 140 m koju krasi Plava zastavica. Gostima je na raspolaganju bar na plaži, ponton sa barom i terasom za sunčanje, kao i deset privatnih paviljona na plaži (korišćenje paviljona je uz doplatu i obaveznu rezervaciju). Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži i bazenima su besplatni za goste hotela.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
24h sobna usluga, a la carte restorani uz prethodnu obaveznu rezervaciju, Detox bar i sveže ceđeno voće i povrće, ceđeni voćni sokovi i energetska pića, svi flaširani alkoholni proizvodi, određena vrsta uvoznih pića, sva specijalna domaća i strana vina i šampanjci, vrhunska alkoholna pića, konjaci, sva vina, šampanjac i specijalne narudžbine hrane se služe uz doplatu u restoranima A la carte, organizacije kao što su specijalni obroci na određenim posebnim lokacijama u objektu, posebne proslave dana (godišnjica venčanja i rođendanska torta), telefon, fax, fotokopiranje, servis za pranje rublja, rent a car, iznajmljivanje bicikla i dečijih kolica, zdravstvene usluge u hotelu, šoping centar (prodavnica kože, market, butik, fotograf, prodavnica tekstila), frizerski salon, SPA usluge (masaže, kozmetički tretmani, stoni fudbal, video igre i igre na automatima).

Smeštaj:
Sve sobe u hotelu Crystal Centro su kompletno renovirane 2023. godine.
Standardne sobe su površine 28 m2 za max. 2+1 osobu. Junior Suite (porodične sobe) su površine 35 m2 za max. 2+2 osobe i sastoje se iz spavaće i dnevne sobe.
Sve sobe imaju: centralnu klimu, LCD TV i muzičke kanale, mini bar (besplatno voda i bezalkoholna pića, dopunjuje se jednom u toku dana), sef (besplatno), direktan telefon (uz doplatu), besplatan Wi-Fi internet, fen, papuče, kupatilo, balkon. 

Ishrana:
Ultimate all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima i terminima - samoposluživanje, izbor više jela: doručak, ručak, večera, snekovi. Lokalna alkoholna i bezalkolna pića prema hotelskim terminima i pravilima.

https://www.crystalhotels.com.tr/en-US/pages/otellerimiz/crystal-centro-resort 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas