Grand Hotel Vesuvio

Sorento, Italija

Opis destinacije

Sorento je jedno od najpoznatijih letovališta Italije. Romantični grad sunca, otmen, gostoprimljiv i prepun mediteranskog duha. Visoka brda, doline i planine pretvaraju se u terase koje se spuštaju ka moru. Kapri je jedno od najlepših ostrva Italije prepoznatljivo po obilju prelepih mirisa poznato je još od antičkih vremena, gde su Rimski carevi imali svoje vile, zbog izuzetno prijatne klime i prelepog pogleda.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Prefinjeni hotel, mediteranskog stila, pruža svojim gostima maksimalnu udobnost i komfor. Hotel smešten na uzvišenju iznad Sorenta, okružen zasadima limuna i maslina, jedan je od retkih hotela odakle se pruža predivan pogled na Napuljski zaliv. Do centra Sorenta je udaljen 2 km, a gostima hotela je obezbeđen i besplatan šatl bus prema hotelskom rasporedu. Od aerodroma u Napulju je udaljen oko 53 km.

Plaža:
Najbliža mala šljunkovita plaža udaljena je oko 700 m, a plaže koje se nalaze u Sorentu, udaljene su oko 2 km od hotela.

Hotelski sadržaj:
Ovaj raskošni hotel poseduje recepciju, restoran, spoljašnji poluolimpijski bazen, dečiji bazen, bar, sunčanu terasu, đakuzi, garažu, konferencijsku salu, snek bar, fitnes centar, besplatan veliki parking, usluga besplatnog prevoza do Sorenta od 09h do 23h, kozmetički tretmani (uz doplatu), konferencijska sala, lepo uređena bašta sa stablima limuna, pomorandže i maslina.

Sobe:
U ponudi su standardne sobe sa pogledom na baštu i pogledom na more. Maksimalni kapacitet u sobi je dvoje odraslih I dete do 12 godina ili troje odraslih. Svaka soba poseduje: klima uređaj, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, telefon, SAT TV, fen, WI-FI (besplatno), balkon. Sobe su po strukturi dvokrevetne (poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta) dok su svi ostali ležajevi u sobi pomoćni (za dete do 12 godina ili treću odraslu osobu). Jednokrevetna soba je isključivo za 1 osobu, 1 standardni ležaj.

Usluga:
Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - bogat slatko/slani doručak (švedski sto-samoposluživanje) ili polupansion (večera set meni, izbor tri jela).

Napomena: Preporuka za parove i sve putnike koje žele spoj luksuznog I avanturističkog odmora u Sorentu.

Kontakt:  www.vesuviosorrento.com
1. dan BEOGRAD – NAPULJ (SORENTO)
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na vreme poletanja. Predviđeno poletanje aviona petkom u 12:40h po lokalnom vremenu. Direktan let redovnom linijom Air Srbije za Napulj, broj leta JU440. Predviđeno vreme sletanja na aerodrom u Napulju je u 14:10 po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan - SORENTO
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. dan NAPULJ (SORENTO) – BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma u Napulju. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU441. Predviđeno vreme leta iz Napulja petkom u 14.55h po lokalnom vremenu. Sletanje u Beograd predviđeno je u 16.15h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas