Grecotel Amirandes Boutique Resort

, Krit

Opis destinacije

Krit je prestižna turistička destinacija, ostrvo koje se ponosi leptom Herakliona, magijom Hanje, renesansonom pričom Retimna, mirom zaliva Mirabelo gde je svoje mesto pronašao čarobni Agios Nikolaos. Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Zbog izuzetno duge letnje sezone i veoma pogodne klime, kupališna sezona traje do kraja Oktobra meseca. Ovo ostrvo nestvarne lepote, bogate zaostavštine, zanimljivih ljudi i odlične kuhinje predstavlja fascinantan spoj, te ne čudi činjenica da mu se vraćaju mnogi koji ga jednom posete. Ponuda za odmor na ovom ostrvu jednako je bogata kao i sam Krit, koji se ponosi lepotom glavnog grada Herakliona, nesvakidašnjom arhitekturom Hanje, renesansnim obeležjima gradića Retimno i mirom zaliva Mirabelo čiji je ukras Agios Nikolaos... Ne zaboravite da su na Kritu uživali i grčki bogovi. Sledite njihovu mudrost. Obale Egeja čekaju na Vas. Ukras Krita jesu njegove atraktivne peščane plaže tirkiznog mora, kao naprimer Elafonisi, Balos, Falasarna, Vai, Vulisma i mnoge druge…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj luksuzni hotel iz čuvenog lanca hotela Grecotel je našao svoje mesto na veoma dobroj lokaciji, u regiji Heraklion. Udaljen je od glavnog grada 17 km, a od aerodroma Heraklion 20 km. Nalazi se na peščanoj plaži, a sa svoje dve uvale finog sitnog peska i modernim mobilijarom na istoj, garantuje svim svojim gostima izuzetan odmor.

Plaža:
Nalazi se na peščanoj plaži, a sa svoje dve uvale finog sitnog peska i modernim mobilijarom na istoj, garantuje svim svojim gostima izuzetan odmor. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni za goste hotela, kao i peškiri za plažu.

Sadržaj hotela:
ovaj hotel modernog stila sa dobrom uslugom, raspolaže sadržajima: 24h recepciija, 7 restorana od kojih jedan glavni i 6 a la kart: Lago di Candia riblji i stejk, Minotaur italijanski, Petrino grčki, Xasteria kritski, Blue Monkey azijski, snek bar kod bazena, plažni bar, bar kod bazena, veliki otvoreni bazen sa slanom vodom, dečiji bazen sa slatkom vodom, Spa centar koji se prostire na 550m2 sa zatvorenm bazenom i teretanom, dečiji klub, butik, amfiteatar, muzika uživo svake večeri a određenih večeri DJ ili plesni šou, bioskop na otvorenom ako vremenski uslovi dozvoljavaju, 5x5 mini soker, padel teren i dva teniska terena (uz doplatu), odbojka na plaži,  stoni tenis, boćanje. Za ljubitelje golfa, popularni kritski tereni sa 18 rupa se nalaze na 10 km udaljenosti od hotela (uz doplatu).

Sobe:
Hotel ima ukupno 212 sobe. Našim gostima su na raspolaganju sobe tipa: Superior garden view (31 m2) i Superior Sea view (31 m2). Superior Garden view i Superior sea view se nalaze u Candia ili Lagoon krilu i mogu da prime maksimum dve odrasle i bebu. Sve sobe su po osnovnoj strukturi dvokrevetne (bračni krevet ili dva singl ležaja), dok ostali kreveti mogu biti pomoćni.

Sve sobe sadrže: Wi-Fi (besplatno), klima uređaj (besplatno), telefon, mini bar (uz doplatu), Nesspreso kafe aparat sa dve kapsule dnevno po osobi besplatno, ketler, SAT TV, Wi-Fi internet (besplatno), sef (besplatno), kupatilo (tuš), fen, bade mantili i papuče, peškiri za plažu, set za kafu/čaj, kafe aparat Nespresso, balkon/terasa. Hotel ima 4 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:
TDC Polupansion, obroci doručak i večera se služe na bazi švedskog stola-samoposluživanje.
TDC koncep kod usluge polupansion podrazumeva mnoge opcije kod obroka kao što je npr kredit u drugim restoranima Grecotel hotela na Kritu kao i mogućnost da sve dva puta u toku boravka od minimum 7 noćenja buffe večera zameni sa a la kart večerom u hotelu. Za korišćenje a la kart restorana, potrebna je rezervacija na licu mesta, jedan dan unapred.

Kontakt:
www.amirandes.com

Napomena:
Odličan hotel veoma dobre usluge. Preporuka parovima.

1. dan BEOGRAD – KRIT
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno vreme leta iz Beograda čiji datumi polaska su ponedeljkom je u 14:05h, sredom i petkom u 11:55h, a nedeljom u 13:25h po lokalnom vremenu. Direktan let za Krit – aerodrom Heraklion, redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU550 (oko 110 minuta). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7./9./10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./10./11./12. dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma Heraklion. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU551. Predviđeno vreme leta iz Herakliona čiji datumi polaska su ponedeljkom je u 17:45h, sredom i petkom u 15:35h, a nedeljom u 17:05h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Kraj programa.
 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas