Diamond Of Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Biser Karijske rivijere, na obali Egejskog mora, poznat još iz vremena antičke Grčke kao bogati i elegantni Halikarnas. Grad je smešten u velikom zalivu na jugu Bodrumskog poluostrva, okružen brojnim uvalama, na čijim se plažama nalazi veliki broj hotela. U uskim ulicama belih zidova, šarmantni butici uz obavezno cenkanje nude ćilime, tepihe, obuću, odeću od kože i pamuka, začine... Bodrum je dobio reputaciju centra turske umetničke populacije zahvaljujući svojoj živoj, prijateljskoj i boemskoj atmosferi i velikom broju malih galerija. Karakteriše ga neformalan dnevni i uzbudljiv noćni život. Duž obale, u centru grada, smeštena je velika marina pored koje se nalazi srednjovekovna tvrđava svetog Petra, primer krstaške arhitekture iz 15.veka, koja je pretvorena u muzej podvodne arheologije. Preko dana se možete odvesti do jedne od plaža u nekom od obližnjih zaliva ili kupati na gradskoj plaži, a uveče možete sedeti u jednom od brojnih restorana koji nude sveže morske specijalitete. Uz noćne klubove i diskoteke (čuvena diskotekaֱHalikarnas"prima 5000 ljudi), život u Bodrumu traje do zore.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je otvoren 2004. godine, a poslednji put je renoviran 2015. Zauzima površinu od 5.500 m2. Od aerodroma u Bodrumu je udaljen 35 km. Nalazi se na pešačkoj udaljenosti od centra Bodruma.

Plaža:
Od privatne peščano-šljunkovite plaže deli ga ulica, ispod koje se nalazi tunel koji goste vodi na plažu. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Kompleks čini jedna zgrada kaskadno raspoređena u 7 nivoa od recepcije do mora. Raspolaže sa ukupno 214 soba, od toga: 28 promo soba bez balkona (površine 19 m2, za maksimum 3 osobe), 166 standardnih soba sa pogledom na kopno i more (površine 19 m2, za maksimum 3 osobe), 20 dvosobnih porodičnih soba (površine 38 m2, dve sobe odvojene vratima, za maksimum 4+1 osobu). Sve sobe su klimatizovane (centralni sistem), imaju telefon, TV sa satelitskim kanalima, sef (besplatno), mini bar (voda i sokovi – plaća se), fen za sušenje kose, balkon ili terasu (osim promo soba).

Hotelski sadržaji:
Osnovni restoran, a la carte restoran (riblji – besplatno jednom u toku boravka, uz rezervaciju), 5 barova (lobi bar radi 0-24h), spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, 8 konferencijskih sala (kapaciteta 30-800 pax), WiFi internet u lobiju (besplatno) teretana, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, slana soba, stoni tenis, pikado, diskoteka, dečiji klub (za uzrast 4-12 godina), dečiji bazen, dečiji meni u restoranu. Plaća se: džakuzi, masaže i tretmani u Spa centru, sportovi na vodi, sva pića posle 24h (lobi bar i diskoteka), pića u a la carte restoranu, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje, lekar na poziv.

Usluga:
All inclusive

Kontakt:
http://www.diamondofbodrum.com.tr
Tel: +90 252 313 84 84
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd - Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas