Hotel Club Marma Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je elitno tursko letovalište smešteno na živopisnom poluostrvu, na granici Sredozemnog i Egejskog mora izmedu Marmarisa i Kušadasija, a sam grad se nalazi na poluostrvu precnika 60 km. Bodrum je omiljeno Tursko letovalište, koje privlači pesnike, umetnike i turiste, ne samo iz Turske već i iz cele Evrope. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej. Bodrum danas nosi reputaciju centra turske umetnosti, sa svojim mnogobrojnim galerijama i prijateljskom i pomalo boemskom atmosferom kojom grad odiše. Za ljubitelje noćnog života, tu je i plutajući disko Bodrum klub, veliki katamaran staklenog dna koji prima 2.000 ljudi, a oko 2 sata iza ponoći kreće na četvoročasovnu plovidbu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
 Hotel Club Marma se nalazi 20 km od centra grada Bodrum sa direktnim izlazom na peščanu plažu sa sitnim peskom, dok je od aerodorma u Bodrumu udaljen 58 km. Hotel je sagrađen 2019. godine na površini od 42.000 m2 sa 123 sobe podeljene u dve zgrade. Od centra letovališta Akyarlar je udaljen 2 km.
 
Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, a la carte restoran, lobi, tri snack bara, besplatan Wi-Fi internet, bazen za odrasle, bazen za decu, ležaljke i suncobrani na plaži, sala za sastanke.

Sportske aktivnosti:
mini fudbal, tenis, košarska, odbojka na plaži.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, pranje i sušenje veša, paviljoni na plaži.

Plaža:
Hotelska plaža dužine 250 m gde su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela.

Smeštaj:
Sve sobe imaju klima uredjaj, SAT TV, sef,  telefon (uz doplatu), ketler, wi-fi internet, kupatilo, fen, balkon ili terasa.
 Standardna soba (kvadratura 25 m2) se sastoji od jedne prostorije sa franuckim krevetom ili dva odvojena kreveta ( za maksimalno dve odrasle osobe). Junior suite soba (kvadrature 50 m2) se sastoji od spavaće i dnevne sobe sa francuskim krevetom ili dva odvojena kreveta sa dodatnim ležajem (za maksimalno dve ili tri odrasle sobe sa detetom).
Club deluxe soba ( kvadrature 30 m2) se sastoji jedne prostorije sa francuskim krevetom ili dva odvojena kreveta u jednoj sobi i dodatnim ležajem (za maksimalno tri osobe).
Klub duplex suite ( kvadrature 50 m2) se sastoji od spavaće i dnevne sobe sa francuskim krevetom ili dva odvojena kreveta u jednoj sobi i dodatni ležaj u drugoj sobi ( za maksimalno dve ili tri odrasle osobe sa detetom).

Ishrana:
pun pansion usluga - doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni čaj, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim terminima i pravilima ( samoposluživanje - izbor više jela).

www.clubmarmahotel.com 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas