Hotel Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je moderan turistički centar koji sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža i golf terena okruženih zelenilom.Belek je novo, moderno turisticko naselje koje se nalazi na 30 km istocno od Antalije. Ovo mesto prepoznatljivo je po luksuznim hotelima, dugim pešcanim plažama, borovim šumama, eukaliptusima i divno uređenim baštama. Čuven je i po dobrim golf terenima, kao i Nacionalnom golf parku. U Beleku se održavaju mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. Belek predstavlja jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica. Posebno mesto zauzima sova, koja je istovremeno i zaštitni znak grada. Pored antičkih gradova Perge i Aspendos, koji se nalaze u blizini Beleka, preporučuje se za posetu i vodopad Manavgat, koji je zaista impresivan.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Crystal Tat Beach Golf Resort & SPA 5*  se nalazi u letovalištu Belek. Udaljen je 45 km od centra grada Antalija i 35 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 503 sobe raspoređene u tri hotelske zgrade.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, A la carte restorani (turski, riblji, meksički, italijanski - riblji i meksički su uz doplatu i svi uz obaveznu rezervaciju), bar pored bazena, lobi bar, snek bar, snek restoran, bazeni za odrasle i decu, četiri tobogana, tursko kupatilo, sauna.

Ponuda za decu:
bazen za decu, mini klub za decu 4-12 god, mini disko, zabavni program animacije.
 
Sportske aktivnosti: 
Fitnes centar, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, teren za košarku, mini fudbal, sportovi na vodi (uz doplatu), animacije.

Plaža:
Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži se posebno plaćaju u hotelu Crystal Tat Beach Golf Resort 5* uz rezervaciju unapred.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
Posebno se plaća prema pravilima hotela Crystal Tat Beach Golf Resort 5*: prodavnice, frizer, lekar, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, rent a car, telefon, fax, internet kutak, soba sa igricama, Spai Wellness centar, osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, kuglanje, bilijar, kompjuterske igre, sportovi na vodi, golf (šatl bus do Titanic Golfa), flaširana i uvozna premium alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, sobna usluga, sveže ceđeni voćni sokovi, riblji i i meksički A'la Carte restoran.

Smeštaj:
Sobe imaju centralnu klimu, SAT TV, besplatan Wi-Fi internet, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sef, kupatilo, fen, balkon ili terasu.

Ishrana:
Ultimate all inclusive  - "sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, ručak, večera, snekovi, samoposluživanje, izbor više jela. Snekovi, sladoled, popodnevni čaj, kafa i kolači, kasna večernja užina, domaća i standardna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka (riblji i meksički su uz doplatu).

https://www.crystalhotels.com.tr/en-US/pages/otellerimiz/crystal-tat-beach-golf-resort 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas