Hotel Labranda Mares

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Udaljen je 90 km od aerodroma Dalaman, 5 km od centra Marmarisa i 3 km od Ičmelera. Hotel je izgradjen 1988. godine, a poslednji put renoviran 2017. godine. Zauzima površinu od 110.000 m².

Plaža
Sopstvena. Platforma dekorisana kamenim pločama, na kojoj su suncobrani, ležaljke i dušeci besplatni za goste hotela.

Sobe
Hotelski kompleks se sastoji iz dve 3-spratne glavne zgrade i bungalova. U glavnoj zgradi ima ukupno 282 standardne sobe (26-32 m², max 3 osobe), od toga 7 soba za osobe sa posebnim potrebama. U bungalovima ima 104 standardne sobe (26-32 m², max 3 osobe) i 55 dvo-sobnih porodičnih soba (dnevna i spavaća soba odvojene vratima, površine 48-54 m², max 4+1). Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon, satelitsku TV, mini bar sa vodom, telefon, sef i fen.

Hotelski sadržaji
Glavni restoran, 4 a la carte restorana (italijanski, turski, kineski i riblji), 6 barova (jedan se dodatno plaća, 2 spoljašnja bazena, 2 dečija bazena, 2 tobogana, 2 teniska terena, stoni tenis, košarka, pikado, bilijar, sportovi na vodi, fitnes centar, aerobik, animacija, internet, dečiji klub, sauna, tursko kupatilo, masaža, pranje veša, lekar i diskoteka.

Način služenja obroka
Švedski sto

Kontakt
Tel: +90 252 455 22 00
Fax: +90 252 455 22 01
www.maresmarmaris.com
 
Napomena
Jedan od malobrojnih hotela koji imaju zelenila i hlada i na samoj plaži.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas