Radisson Blu Resort El Quseir

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Marsa Alam, 80km od aerodroma i  oko 140km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Radisson Blu Resort El Quseir je smešten u jednoj od novih egipatskih destinacija  – El Quseir koja se odlikuje kristalno čistom azurnom vodom i dobro očuvanim koralnim grebenima.

Resort je idealan kako za porodice sa decom tako i za sve ljubitelje ronjenja i kvalitetnog opuštanja.

Hotel poseduje ukupno 250 soba različitih tipova, glavni restoran Sherazade, a la carte restoran Mosaic (libanska kuhinja) i nekoliko barova – Dolphin Bar, Bar Zar, Reju Bar, Beach Bar i El Khan Cafe.

Za decu je obezbeđen VIC (very important child club) koji na raspolaganju ima tim supervizora i dečiji dnevni program a postoji i mogućnost čuvanja dece u noćnim terminima koji se plaća.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu dužine oko 750m sa kristalno čistom, azurnom vodom gde jedan deo zauzima koralni greben i gde se gostima pruža prilika ronjenja i istraživanja lokalnog podvodnog sveta nadaleko poznatog u svetu. Veći deo zauzima lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Preporučuje se obuća za plažu.

Smeštaj
Sve sobe poseduju LCD TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, radni sto, fen, balkon ili terasu, Wi-Fi internet, set za kafu i čaj (na zahtev). Urađene su u tri stila: Safari, Quesiri i Ocean.

Standardne sobe su veličine oko 32 m² i mogu imati pogled na baštu, more ili marinu.

Family sobe su veličine oko 64 m², sastoje se iz dve spavaće sobe i dva kupatila i mogu imati pogled na baštu ili more.

Plaća se: mini bar (osim vode – jedna flaša dnevno), room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga je all inclusive – samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu Sherazade  – doručak (06:30 – 10:00), kasni doručak (10:00 – 11:00), ručak (13:00 – 15:00) i večera (18:30 – 22:00). U koncept su uključene i užine u Dolphin Bar-u (11:00 – 17:00), kafa, čaj, kokteli, kao i lokalna alkohona i bezalkoholna pića u barovima – Bar Zar (10:00 – 23:00), Dolphin (10:00 – 18:00) i Beach (10:00 – 18:00).

Plaća se: a la carte restorani (uz prethodnu rezervaciju), sladoled, sva pića od 23:00 uveče do 10:00 časova ujutru (osim za vreme doručka).

Ostali sadržaji
Sauna, jacuzzi i parno kupatilo – uz prethodnu rezervaciju, tri bazena za odrasle, bazen za decu, teniski tereni, dečji klub, tereni za odbojku, fudbal na plaži, aqua gym, teretana.

Plaća se: masaže i tretmani u spa centru, oprema i osvetljenje teniskog terena, bilijar, rent-a-bike, ronjenje, lekar, radnje, bankomati, menjačnica, hemijsko čišćenje, konferencijski centar.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas