Hotel Monte Mare

Čanj, Crna Gora

Opis destinacije

Čanj je malo turističko mesto smešteno između Petrovca i Bara, sa predivnom šljunkovitom plažom dužine oko 1200 m. Zbog lepote šljunka kojom je prekrivena, plaža je dobila ime Biserna Obala. Izolovano od glavnih saobraćajnica nudi uslove za prijatan i bezbedan odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

JEDNO DETE GRATIS
Hotel Monte Mare je novi hotel sa četiri zvezdice nudi sve što vam je potrebno za opušten i ugodan odmor na prelepoj Bisernoj obali.

NAPOMENA:
Ukoliko se rezervacija otkaže u bilo kojem periodu nakon potvrde iste od strane hotela, korisnik usluga je dužan da plati 30% ukupne cene rezervacije.

Lokacija
Hotel Monte Mare se nalazi u mirnom delu Čanja, preko puta poznatog resorta Pearl Beach. 

Savršen je izbor za porodice, parove i prijatelje koji žele provesti nezaboravno letovanje u Crnoj Gori. Hotel nudi visok kvalitet usluge, udoban smeštaj, bogatu ponudu hrane i pića, zabavne sadržaje i odličnu lokaciju. 

Smeštaj
Hotel je otvoren 2023. godine i ima 130 moderno uređenih soba različitih veličina i pogleda. Sve sobe imaju balkon, klima uređaj, TV, sef i privatno kupatilo sa tušem. Hotel ima i besplatan WiFi i parking za goste.

Hotelski sadržaji
Za one koji vole aktivnosti i zabavu, hotel Monte Mare nudi otvoreni bazen za odrasle i decu, privatnu plažu sa besplatnim ležaljkama i suncobranima, wellness i spa centar sa turskim kupatilom i saunom, zatvoreno i otvoreno dečje igralište, konferencijsku salu i animacijski program. Hotel je takođe blizu drugih atrakcija u Čanju, kao što su Kraljičina plaža i Galebova plaža.

Usluga
Jedna od najvećih prednosti hotela Monte Mare je njegova all inclusive usluga koja uključuje buffet doručak, ručak i večeru, kao i snack i piće tokom celog dana u različitim barovima. Hrana je ukusna i raznovrsna, a možete birati između lokalnih i internacionalnih specijaliteta. Hotel takođe ima restoran bar i lounge bar gdje možete uživati u opuštajućoj atmosferi i pogledu na more.

Plaža
Hotel za svoje goste ima obezbedjenu privatnu peščanu/šljunkovitu plažu sa besplatnim ležaljkama i suncobranima.
Prvi dan - Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.Noćenje.

Drugi dan - predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke na dan uplate. 

Plaćanje se može vršiti u gotovini, Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana
pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro)

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

OLY

Organizator putovanja je turistička agencija Olympic Travel, broj licence OTP 20/2021 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Olympic Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas