Rosa Beach Hotel and Spa

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Monastir je stari grad koji su osnovali Feničani, ali je najpoznatiji kao rodno mesto prvog predsednika Tunisa Habiba Bourgibe. U gradu se nalaze rodna kuća, džamija, pozlaćena statua i čuveni mauzolej Habiba Bourgibe, a mnoge ulice nose ime po članovima njegove porodice. Monastir ima lepu, delimično očuvanu medinu, u kojoj se nalaze brojne tkačke radnje i lokalne poslastičarnice. Najvažniji deo medine je ribat, najstariji u Africi, građen krajem VIII veka kao odbrambena tvrđava na obali. Korišćen je za snimanje brojnih filmova. U blizini ribata je Velika džamija iz IX veka. Šetalište kraj mora - korniš - pruža se između živopisne stare ribarske luke i moderne marine, a na obližnjem poluostrvu su ostaci rimskog grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

LOKACIJA:
Aerodrom u Tunisu, Cartage, udaljen je 170 km, a aerodrom u Monastiru 1 km. hotel Vincci Rosa Beach nalazi se na 15 km od grada Sus, a turističkog mesta Port El Kantaoui 21 km.

HOTELSKA PONUDA:
Rosa Beach pripada španskom lancu hotela „Vincci“. Recepcija, restoran, bar, mavarski kafe, zatvoreni bazen, otvoreni bazen, dečiji bazen, spa i wellness centar, saunu, prostoriju za masaže. Privatni parking, mini klub, igralište za decu, sto za bilijar, stoni tenis, menjačnica, usluga pranja i peglanja veša, prodavnica, besplatan wifi u celom hotelu, nemotorizovani vodeni sportovi. Pojedine hotelske usluge zahtevaju prethodnu rezervaciju, doplatu ili depozit koji se vraća prilikom odlaska.

SMEŠTAJ: 
Hotel ima 398 klimatizovanih moderno uređenih soba. Imaju balkon ili terasu, kupatilo, fen, sat TV, mini bar i sef (uz doplatu).

PLAŽA:
Privatna peščana plaža. Ležaljke i suncobrani na bazenu i na plaži se ne naplaćuju, dok je za peškire neophodan depozit.

USLUGA:
All inclusive prema hotelskim pravilima.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 
 ostatak najkasnije 7 dana pre polaska
 
- čekovima građana   
 
- kreditnim karticama  
 
- mogućnost plaćanja na 3 ili 6 mesečnih rata kreditnim karticama Komercijalne banke

SNL

Organizator putovanja je turistička agencija Sunline Travel, broj licence OTP 177/2020 kategorija licence A35. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Sunline Travel.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas