Hotel Petinos Beach

Platis Gialos, Mikonos

Opis destinacije

Mikonos se nalazi u centralnom delu Egejskog mora i pripada ostrvskoj grupi Kiklade. Mikonos je istovremeno i glavni grad i nalazi se na zapadnom delu ostrva,gde se nalazi i luka.Vec u njoj se osecaju suprotnosti,koje inace karakterisu celo ostrvo.Sa jedne strane mir i tisina,a sa druge buka talasa koji udaraju o zidove kuca u Alevkantri,u delu koji se naziva mala Venecija. Arhitektura je tipicna za ostrva iz ove grupe sa belim kucicama sa vratima,prozorima u plavoj i crvenoj boji,a ulice su poplocane i uske.Jedno od najvaznijih obelezja grada su vetrenjaca koje stoje u nizu,okrenute moru,a sacuvano ih je 7 od 10.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Petinos Beach se nalazi  50 m od peščane plaže Platis Gialos , 4 km od grada Mikonosa  i 5 km od aerodroma. Hotel ima 25 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, snek  bar, bazen, fitnes,  sauna, masaže, besplatan wi-fi internet.

Standardne, deluks sobe i suite:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, sef (uz doplatu) wi-fi internet, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
doručak (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za polupansion. 

Hotelska ponuda
hotel Petinos Beach se nalazi 50 m od peščane plaže Platis Gialos , 4 km od grada Mikonosa i 5 km od aerodroma. Hotel ima 25 soba.
Moderan hotel smešten na svega 50 metara od obale mora odiše svežinom i elegancijom, sa svojim prepoznatljivim mediteranskim stilom. Dominiraju plavo-beli tonovi, stvarajući harmoničan spoj sa okolinom i pružajući gostima osećaj mira i opuštanja. Fasadu hotela krase svetloplavi tonovi koji se prepliću sa belim detaljima, stvarajući prijatan kontrast. Hotel se ponosi svojom blizinom plaži, udaljen svega nekoliko koraka od kristalno čistog mora. Gosti mogu uživati u šetnjama duž obale ili opuštanju na peščanoj plaži koja se prostire neposredno ispred hotela. Poseban akcenat stavljen je na bazen, koji predstavlja oazu mira i relaksacije. Bazen je okružen ležaljkama i suncobranima, pružajući gostima savršeno mesto za osveženje i uživanje pod suncem.
Hotel svojim gosima pruža sledeće usluge: recepcija, restoran, bar i snek bar (uz doplatu), bazen , WI-FI internet, ležaljke i suncobrani pored bazena , teretana, sauna (uz doplatu), usluga čuvanja dece (uz doplatu), sunčana terasa. Sobe imaju: klima uređaj, telefon, sef (uz doplatu),  SAT TV, wi-fi internet, frižider, fen, kupatilo, balkon/terasa. Hotelska ponuda je na bazi doručka-samoposluživanje izbor više jela. Mogućnost doplate za polupansion.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas