Hotel Pickalbatros Aqua Park Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Albatros Aqua Park je deo lanca Pickalbatros i nalazi se iza Beach Albatros Resorta, čiju plažu koristi, od koje ga deli ulica i do koje je organizovan besplatan prevoz. Sa privlačnom atmosferom, devet tobogana, okružen prelepim pejzažom, ovaj resort, prilagođen deci, nalazi se na oko 7km od međunarodnog aerodroma Hurgada, oko 7km od novog centra grada Memša i oko 15km od starog centra Sakala. Albatros Aqua Park nudi veliki izbor aktivnosti za decu, ali i za one koji su „deca u duši“.

Hotelski sadržaj:
pored glavnog restorana, tu su italijanski i azijski restoran, nekoliko barova, bazene sa 9 tobogana, dečiji klub, dečije igralište, teniski teren, bilijar i video igrice, stoni tenis, boćanje, pikado, Spa centar, teretana. Dva bazena se greju u zimskom periodu. Gosti ovog hotela mogu da koriste sadržaje i hotela Aqua Blu  – 7 bazena od kojih je jedan bazen sa talasima, 3 bazena za odrasle i 3 bazena za decu sa 16 tobogana. Takođe, gostima su na raspolaganju i sadržaji hotela Aqua Vista – 6 bazena od kojih su 4 za odrasle, 1 dečiji bazen i 1 sportski bazen koji se dodatno plaća. 
Sobe:
hotel poseduje 296 smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju tuš/wc, TV, minibar, ketler, fen za kosu, sef, balkon, klima uređaj, Wi-Fi internet.

Ishrana:
usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima).
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas